Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da' gândeşte!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Halep, extrem de nervoasă înainte de meciul cu Franţa. Dialogul purtat cu antrenorul

"Da' gândeşte!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Halep, extrem de nervoasă înainte de meciul cu Franţa. Dialogul purtat cu antrenorul

Simona Halep

Comentarii

Sub privirile staff-ului de la Fed Cup şi ale antrenorului personal, Halep s-a pregătit joi dimineaţă alături de partenerul ei de antrenament. Nervii au fost întinşi la maximum.

Simona Halep s-a antrenat joi dimineaţă alături de partenerul său, Vasile Antonescu la sala din Rouen. Simonei nu i-au prea ieşit loviturile, şi a fost mai nervoasă că niciodată înaintea unui meci din Fed Cup. A ţipat în permanenţă, reproşându-şi modul în care loveşte mingea. "Bă, gândeşte!", "Du-te, bă!", s-a certat Simona pe ea însăşi. 

Daniel Dobre a intervenit în mai multe rânduri şi a încercat să o calmeze. Totul s-a încheiat însă cu zâmbete. Segărceanu a destins în final atmosfera. 

România întâlneşte Franţa la Rouen în semifinalele Fed Cup, iar întâlnirea va fi pe Telekom Sport 3, sâmbătă, începând cu ora 15:00 şi duminică, începând cu ora 14:00. 

Halep a revenit în sală să urmărească şi antrenamentul lui Begu dar şi pe cel adversarei, Mladenovic, a treia în lume la dublu. Alize Cornet şi Fiona Ferro s-au pregătit şi ele în sala din Rouen sub privirele lui Segărceanu şi Adrian Marcu. 

Afla mai multe despre: haleptenis,  

viewscnt
Articole similare