Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da, mă bate gândul să renunţ". Rămâne FCSB fără Gigi Becali? "Activitatea asta n-o mai fac"

"Da, mă bate gândul să renunţ". Rămâne FCSB fără Gigi Becali? "Activitatea asta n-o mai fac"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut cel mai critic discurs, luni, de la sosirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Supărat pe jocul echipei, omul de afaceri a susţinut că se gândeşte să renunţe.

Dezamăgit, Gigi Becali ameninţă că se retrage de la FCSB: "N-o fac să decidă altul"

Întrebat despre posibile transferuri în perioada de mercato din iarnă, omul de afaceri s-a dezlănţuit. Supărat fiind pe jocul echipei, el a anunţat că schimbă foaia din vară, întrucât "vine cineva, ia salariul, comandă şi nu se întâmplă nimic", cu referire la Edi Iordănescu. 

Gigi Becali a ameninţat inclusiv că ar putea renunţa la echipa din Berceni, întrucât nu suportă ca altcineva să comande cât timp el investeşte şi nu obţine rezultatele aşteptate. 

"Nu mă interesează niciun jucător, nu mă mai interesează fotbalul. Bag bani şi nu se vede diferenţa. CFR distruge în Liga 1 şi pe noi ne-au distrus ei, cei de la Voluntari. Asta e diferenţa. CFR ţine mingea şi noi nu jucăm fotbal. Cum să ai pretenţia la puncte? Nu sunt multe puncte, dar nu e perspectivă, că nu se joacă fotbal. Nu văd, nu văd! Noi aveam bătăi, aveam ghinion, dar aveam mingea. Nu zi despre Edi, zic despre echipă. Cine trebuie să facă acum, nu ştiu. Probabil se supără Edi, dar eu nu zic nimic despre el. 

Dacă vreau să termin cu FCSB, ce mă interesează despre naţională? Nu mai vreau să dau bani, ca altul să comande. Activitatea asta n-o mai fac. Eu o fac ca să decid eu, n-o fac să decidă altul. Nu, tată, nu mai fac asta. Da, mă bate gândul să renunţ. Ce să faci? Tu dai milioane de euro şi hotărăşte unul care are salariu?

E Mare diferenţa dintre noi şi CFR. E mare diferenţa de joc, nu de puncte. Eu văd că joacă, voi spuneţi că nu joacă. CFR are trasee, automatisme, eu văd că CFR distruge adversarii, îi năucesc. Eu văd altceva faţă de voi, că CFR joacă fotbal", a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, la Pro X.  

De asemenea, a fost anunţată şi plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB, în vară.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali renunta la fcsb 

viewscnt
Articole similare