Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da, putem!" Romanii, super motivaţi înainte de returul cu Liverpool. Mesajul lui Di Francesco pentru jucători şi pentru fani

"Da, putem!" Romanii, super motivaţi înainte de returul cu Liverpool. Mesajul lui Di Francesco pentru jucători şi pentru fani
Comentarii

AS Roma - Liverpool, miercuri, 21:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Învinşi cu 5-2 în meciul tur, italienii sunt convinşi că vor reuşi o nouă minune, aşa cum s-a întâmplat şi în sferturi, când au eliminat-o pe Barcelona după 1-4 pe Camp Nou şi 3-0 la Roma.

Tehnicianul Eusebio Di Francesco spune că îşi va convinge jucătorii în orele rămase până la startul partidei că o revenire e mai mult decât posibilă şi speră ca şi fanii Romei să joace un rol important.

"Mă bucur că am ajuns atât de departe, dar niciodată nu mă voi mulţumi cu atât! Ambiţia noastră e să ajungem la Kiev! Voi încerca şi voi trata acest meci ca pe oricare altul. Le-am spus jucătorilor ce vreau şi îi voi convinge pe jucători că putem realiza ce ne-am propus.



Jucătorii trebuie acum să-şi asume responsabilitatea şi Edin Dzeko mai mult decât oricine pentru că e unul din jucătorii cheie ai echipei! Sper că va fi omul care va face diferenţa în această dublă, mai mult decât a făcut-o Salah în tur.

Am suferit pe teren propriu în Europa, în acest sezon, doar în meciul cu Atletico Madrid. De atunci am reuşit să ne blocăm adversarii şi sper că va fi la fel şi mâine. Pasiunea fanilor noştri ar trebui să ne dea un imbold suplimentar
", a declarat Eusebio Di Francesco în conferinţa de presă premergătoare meciului.
 

LIVE VIDEO | Roma - Liverpool se joacă miercuri, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1. Câte minuni se trăiesc pe Olimpico?

Afla mai multe despre: liverpoolas romachampions league 

viewscnt
Articole similare