Experiențe împreună.
You are here:

Dă Steaua o superă lovitură? Un nume foarte important vrea să se implice la echipă: ”Ar fi benefic”

Dă Steaua o superă lovitură? Un nume foarte important vrea să se implice la echipă: ”Ar fi benefic”

Fotbal intern

Comentarii

Tudorel Stoica susţine că mai multe persoane vor să se implice financiar la Steaua, sub formă de sponsorizare, mai ales dacă echipa va reuşi să promoveze în Liga 2. Legenda Stelei spune că există şi un nume important care vrea să se implice.

Steaua conduce seria din Liga 3 din care face parte şi este favorită la promovarea în Liga 2. Tudorel Stoica susţine că echipa din Ghencea ar putea fi susţinută financiar de mai mulţi sponsori care l-au contactat. Printre ei este şi un nume important.

Dă Steaua lovitura? Un nume important vrea să se implice

Tudorel Stoica susţine că brandul Steaua atrage extrem de mult, chiar dacă nu joacă în prima ligă. Fostul căpital al Stelei dezvăluie că a fost sunat de mai multe persoane, care ar dori să sponsorizeze echipa. Printre acele persoane susţine că se numără şi un nume important în România.

Stoica este de părere că, pe lângă sponsori, lângă Steaua ar urma să vină şi câteva dintre legendele clubului, dacă reuşeşte promovarea în Liga 2.

”(n.r. despre o eventuală implicare la Steaua) Orice coleg de-al meu ar accepta, pentru că... nu că am accepta, dar şi merităm să fim, pentru că avem o experienţă, avem sufletul acolo tot timpul şi sunt convins că atunci când se va hotârî exact dacă va intra echipa în Liga a doua, se va apela şi la noi. Pentru că avem şi o experienţă şi pe mine m-au contactat mulţi care ar vrea să şi sponsorizeze, avem şi un nume care ar ajuta şi ar fi benefic echipei Steaua”, a declarat Tudorel Stoica la Look Sport Live.

Victor Piţurcă, numele important la care face referire Tudorel Stoica?

Bun prieten cu Tudorel Stoica, Victor Piţurcă este unul dintre cei care ar urma să se implice la Steaua, dacă echipa va promova în liga secundă. Discuţia nu este nou. În 2019, în cadrul unui interviu pentru Telekom Sport, Piţurcă a recunoscut că a discutat cu cei din conducerea clubului despre o implicare a sa.

În urmă cu 10 zile, Adrian Bumbescu, un alt prieten de-ai lui Victor Piţurcă, a dezvăluit că fostul selecţioner este implicat şi acum, dar discret. Însă Piţurcă ar urma să fie anunţat oficial la Steaua dacă echipa va reuşi să urce în următoarea ligă. Fostul selecţioner ar urma să ocupe funcţia de manager general şi ar urma să se ocupe de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea clubului.

”Piţurcă din umbră s-ar putea să se alăture proiectului la promovarea în Liga a 2-a. (Edi Zelgin: Simţiţi că Piţurcă poate veni la Steaua odată cu promovarea în Liga a 2-a?) Sigur. (Zelgin: Este şi acum la echipă?) El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, vorbesc, l-a avut jucător. (Zelgin: Victor Piţurcă este implicat acum la Steaua...) Da. Este neoficial”, a spus Bumbescu în urmă cu aproape două săptămâni.

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...