Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da". Veste excelentă confirmată de Mihai Stoica pentru FCSB după victoria cu ŢSKA 1948 Sofia! | EXCLUSIV

"Da". Veste excelentă confirmată de Mihai Stoica pentru FCSB după victoria cu ŢSKA 1948 Sofia! | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dat o veste importantă pentru FCSB în perspectiva meciului retur cu ŢSKA 1948 Sofia, returul din turul 2 preliminar al Conference League.

FCSB a învins-o cu 1-0 pe ŢSKA 1948 Sofia în prima manşă a turului doi din preliminariile Conference League, însă la meciul tur cu bulgarii a fost lipsită de aportul unui jucător important transferat în această vară. Damjan Djokovic (33 de ani) a lipsit din cauza unei suspendări.

Mihai Stoica, veste excelentă pentru FCSB confirmată în direct la Orange Sport

Mihai Stoica a anunţat că FCSB va putea conta pe Damjan Djokovic la meciul retur, însă decizia va fi în mâinile antrenorilor.

Suspendat după ce a văzut "roşu" în ultimul meci european jucat la CFR Cluj, cu Young Boys, Damjan Djokovic nu mai fi suspendat pentru meciul retur cu ŢSKA 1948 Sofia. Perioada de suspendare va expira pe 31 iulie, iar mijlocaşul croat va fi la dispoziţia cuplului Charalambous-Pintilii.

"Da, joacă. UEFA spune că anul începe pe 1 august şi se termină pe 31 iulie. Ar fi trebuit să fie 30 iunie cu 1 iulie. E apt de joc, nu ştiu dacă va juca sau nu va juca", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a câştigat cu 1-0 de plasarea de la Sofia cu ŢSKA 1948 Sofia printr-un gol marcat de Florinel Coman.

Damjan Djokovic a lipsit, fiind suspendat, din meciul ŢSKA 1948 Sofia - FCSB 0-1

Damjan Djokovic a fost transferat gratis de FCSB în această vară, după ce s-a despărţit de Al Raed. Fostul campion al României cu CFR Cluj a semnat cu FCSB şi este deja unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipa "roş-albaştrilor", după ce a jucat în ambele meciuri din debutul sezonului de Superligă.

În partida tur, Djokovic a lipsit pentur că nu îi expirase suspendarea după cartonaşul roşu primit în meciul Young Boys - CFR Cluj, veste anunţată de Mihai Stoica la Orange Sport înaintea partidei din Bulgaria.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, conform specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2024 este anul în care expiră contractul lui Djokovic cu echipa "roş-albastră"

Afla mai multe despre: mihai stoicadamjan djokovicdamjan djokovic fcsbmihai stoica damjan djokovicfcsb 

viewscnt
Articole similare