Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă a antrenat Gică Hagi echipa?". Gică Popescu, dezvăluiri despre relaţia dintre conducerea Viitorului şi Mircea Rednic!

"Dacă a antrenat Gică Hagi echipa?". Gică Popescu, dezvăluiri despre relaţia dintre conducerea Viitorului şi Mircea Rednic!

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a clarificat situaţia antrenorului Mircea Rednic şi a dezvăluit care a fost implicarea lui Gică Hagi în această perioadă, după ce a renunţat la banca echipei.

Gică Popescu: "Gică Hagi nu a făcut niciodată antrenamente cu echipa"

La finalul remizei cu Clinceni, Mircea Rednic s-a arătat iritat de situaţia echipei şi a dat vina pe alte persoane. La o zi distanţă, Gică Popescu a vorbit despre relaţia conducerii cu "Puriul".

„Vreau să clarific lucrurile. Niciun transfer nu s-a făcut fără acceptul lui Mircea! Când a plecat Iancu l-am întrebat: Eşti de acord? A zis «Da, lăsaţi-l să se ducă». La Luckassen a fost la fel. Mircea, eşti de acord? «Da».  Pe Tsoumou l-am adus pentru că el l-a dorit. Au fost alţi jucători pe care i-am propus şi pe care nu i-a dorit, de aceea nu i-am mai adus. Niciun transfer nu a fost făcut fără ştirea şi fără acceptul lui”, a declarat Gică Popescu, pentru ProSport.

"Am considerat normal să nu i se reproşeze lui Mircea partidele din perioada când a fost bolnav. Dacă a antrenat Gică Hagi echipa? Gică Hagi nu a făcut niciodată antrenamente cu echipa, dar a fost prezent de multe ori. Niciodată nu s-a băgat să coordoneze antrenamentele acum! A fost acolo să se uite, cum a fost şi când era Mircea la echipă.

Mircea a decis mereu primul unsprezece! El a fost la cârma deciziilor tehnnice. Noi am fost în spatele lui, indiferent de rezultate. Suntem un colectiv, suntem în aceeaşi barcă”, a mai spus Popescu pentru sursa citată. 

"Nu am luat în considerare, niciodată, despărţirea de Mircea Rednic"

În ciuda rezultatelor, Mircea Rednic încă se bucură de încrederea codnucerii Viitorului"Nu l-am lăsat pe Mircea să se simtă singur, suntem prezenţi ori de câte ori putem. Există un mare respect pentru el. Ca să înţelegi, mai exact. Sunt preşedintele clubului şi pot să intru în vestiar oricând, dar nu o fac fără acceptul lui. Am cerut voie de la Mircea ca să intru în vestiar, să pot discuta cu jucătorii! M-am gândit că sunt unii antrenori care vor ca doar ei să fie cu echipa, nu am vrut să se simtă că i se ia din autoritate”, a mărturisit Popescu.

„Îţi spun sincer că nu am luat în considerare, niciodată, despărţirea de Mircea. Joi seara am mâncat cu Mircea şi Gică (n.r. Hagi) şi am discutat despre echipă. Noi când am făcut contractul pentru doi ani şi jumătate am gândit că îl ducem la capăt. Dacă obiectivul e ratat, ne aşezăm să facem scenariu . Cu el am stabilit-o de la început. Avem deja scenariul doi pus la cale cu Mircea”, a adăugat preşedintele Viitorului. 

Afla mai multe despre: gica hagigica popescuviitorulmircea rednic 

viewscnt
Articole similare