Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă am fi jucat fiecare meci la fel, am fi fost campioni europeni”. Sepsi, pe val după victoria de la Cluj

”Dacă am fi jucat fiecare meci la fel, am fi fost campioni europeni”. Sepsi, pe val după victoria de la Cluj

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a primit vizita lui Sepsi în a şaptea etapă a play-off-ului Ligii 1. Echipa din Sf. Gheorghe a reuşit surpriza şi s-a impus cu scorul de 1-0, după un meci dominat de baieţii lui Grozavu.

În urma unei victorii memorabile, spiritele erau foarte ridicate în trupa lui Grozavu. Dumiter, care a ratat trei mari ocazii la Cluj, a afirmat că echipa din Sf. gheorghe se poate lupta cu oricine, fapt emonstrat în play-off-ul actual.

”Avem jucători de valoare şi cred că ne putem bate cu oricine. S-a şi dovedit în acest play-off, pentru că am bătut primele trei clasate. Şi nu ne-au pus aşa multe probleme”, spunea jucătorul lui Sepsi.

Sepsi, pe val după victoria de la Cluj

Însă, pe cât de valoros este lotul covăsenilor, pe atât de importantă este prezenţa unui antrenor redutabil, iar Leo Grozavu s-a dovedit o alegere inspirată a conducerii clubului din Sf. Gheorghe. Acesta este ”arhitectul” prestaţilor lui Sepsi, iar tehnicianul nu şi-a putut ascunde mulţumirea după partida cu CFR.

”Cred că ce am făcut azi pe teren e o palmă pentru cei care ne-au jignit foarte tare în ultima perioadă. Şi baieţii au demonstrat că muncă, sacrificiu, devotament, asta înseamnă ce se întâmplă în acest an sau ce s-a întâmplat în acest an la Sepsi Sfântu Gheorghe... Cei care ne-au acuzat...

Pe unde am fost, nu am lăsat nici cea mai mică îndoială. În viaţă nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin. Trebuie tot timpul să-ţi doresti mai mult. E clar în acest an am ridicat foarte tare ştacheta. Lumea ne bagă în seamă deja, lumea ne-a luat teama şi e foarte important să rămânem echilibraţi, să nu avem vise care nu pot fi îndeplinite.

Niciodată la fotbal nu poţi să joci la fel fiecare meci. Dacă am fi jucat la fel, am fi câştigat toate meciurile, am fi fost campioni europeni. Nici Real Madrid nu poate, nici cele mai mari cluburi din lume nu pot juca toate jocurile la fel”, a spus tehnicianul covăsenilor.

VIDEO | Rezumat CFR - Sepsi 0-1

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1cfr clujsepsicfr sepsileo grozavucristian dumiter 

viewscnt
Articole similare