Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă ar fi contat, nu-i dădeam drumul..." Reacţie ciudată a lui Hagi când a vorbit despre ultimul jucător vândut de Viitorul. Ianis, pe aceeaşi lungime de undă

"Dacă ar fi contat, nu-i dădeam drumul..." Reacţie ciudată a lui Hagi când a vorbit despre ultimul jucător vândut de Viitorul. Ianis, pe aceeaşi lungime de undă

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa urmează să o întâlească pe Astra, în deplasare, duminică, de la 18:00, iar Gheorghe Hagi spune că va aborda meciul ofensiv, aşa cum a făcut-o în toate partidele din acest sezon.

Hagi se aşteaptă la o replică extrem de puternică din partea elevilor lui Edi Iordănescu şi are doar cuvinte de laudă pentru "astrali".

"Mergem să ne facem jocul nostru, să atacăm. Vedem cât de mult putem să o facem, pentru că Astra e o echipă foarte bună, organizată bine.

E o echipă puternică, capabilă să te bată pentru că are atac... Ştie să se apere, dar şi să atace. Au venit băieţii de la lot, până ne strângem... avem câteva zile la dispoziţie pentru pregătirea meciului
", a declarat Hagi.

Tehnicianul Viitorului a vorbit şi despre cedarea lui Aurelian Chiţu în plin campionat, atacantul fiind vândut în Coreea de Sud, la Daejeon. Suprinzător, Hagi a precizat că l-a lăsat pe Chiţu să plece tocmai pentru că se aştepta ca echipa să nu resimtă această pierdere.

"Păi dacă ar fi contat, nu-i dădeam drumul. Aşa că... Era jucătorul cel mai experimentat, cu cele mai multe goluri... Noi îi urăm baftă, să joace cât mai bine şi să câştige cât mai mult", a declarat Hagi într-o conferinţă de presă.

De aceeaşi părere pare să fie şi fiul "Regelui", Ianis Hagi. Atacantul e convis că jucătorii din pepiniera Viitorului îl pot face uitat pe Chiţu cu uşurinţă: "Avem jucători care îl pot înlocui. Chiţu a mai plecat odată, acum sper să rămână cât mai mult acolo, să îşi facă treaba şi îi urez mult succes. La noi sunt mulţi jucători care vin din spate, îşi aşteaptă rândul şi o să ne descurcăm bine şi fără el".

Afla mai multe despre: hagiviitorulchitutransfer 

viewscnt
Articole similare