Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă are valoare, poate ajunge şi la FCSB” Mihai Teja a lămurit situaţia lui Căpăţână după înfrângerea cu Sepsi

 ”Dacă are valoare, poate ajunge şi la FCSB” Mihai Teja a lămurit situaţia lui Căpăţână după înfrângerea cu Sepsi

FC Voluntari

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Mihai Teja, antrenorul formaţiei FC Voluntari, a mărturisit după meci: ”Cred că au fost două reprize distincte, prima repriză ne-a aparţinut, am dat şi gol foarte repede, am vut şi vreo trei ocazii prin care puteam să ne distanţăm şi atunci altfel vorbeam. În repriza a doua nu am mai ţinut de minge şi am pierdut controlul jocului”

”Asta este, am spus că reconstruim din mers această echipă. Am început bine, cu rezultate bune. Şi astăzi prima repriză a fost una bună, dar am întâlnit un adversar puternic, un adversar care în repriza a doua a impus ritmul jocului şi până la urmă au venit greşelile personale şi cele două goluri”

Brazilianul Eric a fost schimbat după numai zece minute: ”Eric a simţit o problemă musculară la gambă. Vedem după un control. Nu am vrut să rămână mai mult, pentru că exista posibilitatea unei rupturi şi îl pierdeam pentru câteva luni”

Teja a recunoscut discuţiile pentru transferul lui Căpăţână la FCSB: ”A fost o negociere doar pentru un meci, nu a fost o negociere astfel încât Căpăţână să fie dorit de FCSB, cum se face peste tot în lume, să semnezi un contract pe un an, doi ani. Dacă el are valoare şi a arătat în ultimul an valoarea lui, va pleca la o echipă mai mare, se poate şi la FCSB.Îşi doreşte să facă performanţă acolo, nu doar de conjunctură” a mai spus Teja.

 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare