Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă aş fi director sportiv, l-aş transfera!". Premier League, "colac de salvare" pentru Coutinho, care nu mai e dorit pe Camp Nou

"Dacă aş fi director sportiv, l-aş transfera!". Premier League, "colac de salvare" pentru Coutinho, care nu mai e dorit pe Camp Nou

Premier League

Comentarii

Owen Hargreaves (39 de ani), fostul fotbalist de la Manchester United sau Bayern Munchen, l-ar transfera pe Philippe Coutinho (27 de ani) dacă ar fi director sportiv la un club. Hargreaves crede că echipele din Premier League sunt singurele care au, în acest moment, potenţa financiară de a-l transfera pe brazilian, care e dorit de Chelsea şi Newcastle.

Transferul lui Coutinho de la Liverpool la FC Barcelona, pentru 160 de milioane de euro, n-a funcţionat aşa cum îşi imaginau şefii catalani. Astfel, acesta a fost împrumutat în Germania, la Bayern, iar acum i se caută o echipă care să-l cumpere definitiv. Owen Hargreaves este îndrăgostit de jocul lui Coutinho şi l-ar transfera oricând dacă ar fi director sportiv la vreun club.

"Iubesc jocul său, îl iubesc ca jucător. E clar că trece printr-un moment mai greu după ce a plecat de la Liverpool. La Barcelona n-a funcţionat, la Bayern la fel, dar mai are timp să se transfere şi nu l-aş exclude niciodată. Mi-ar plăcea să-l văd înapoi în Premier League. Ar face mai bune multe echipe. Echipele din Anglia sunt, probabil, singurele care îl pot transfera acum. Când juca în Premier League, era de vis să-l vezi cum joacă! Dacă aş fi director sportiv la un club, l-aş transfera", a spus Owen Hargreaves, conform The Mirror.

Philippe Coutinho este dorit de Chelsea şi Newscastle, înapoi în Premier League, după ce a fost cumpărat de Barcelona de la Liverpool la începutul lui 2018. Coutinho e transferul record all-time al clubului de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: owen hargreavesphilippe coutinhopremier league 

viewscnt
Articole similare