Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi rup carnetul de antrenor!" Jucătorul de la FCSB făcut praf de Sorin Cârţu

"Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi rup carnetul de antrenor!" Jucătorul de la FCSB făcut praf de Sorin Cârţu

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu îi critică dur pe Florin Tănase şi Florinel Coman, jucători transferaţi de FCSB de la Viitorul pe sume importante, dar care nu au reuşit însă să facă un nou salt spre marea performanţă.

Cârţu spune că cei doi nu au reuşit să progreseze de loc după transfer şi e convins că Florinel Coman va rămâne la acest nivel şi în sezoanele viitoare. Ba chiar e dispus să facă un pariu în ceea ce îl priveşte pe Coman.

"Mă uit la Tănase... Aşa cum a venit de la Viitorul, aşa e şi acum! Nu are niciun fel de progres cu piciorul stâng! Nu-l vezi să dea cu stângul... La fel şi Coman.

Declar public: Băi, dacă băiatul ăsta ajunge fotbalist, eu îmi rup carnetul (nr. de antrenor)! Îi dăm termen un an, doi. Dacă nu o fi la acelaşi nivel...

E normal ca HHagi să îşi laude jucătorii. Orice antrenor ar spune asta. Nu trebuia să se justifice pentru că cerea 2 sau 3 milioane de euro?

Aici a fost greşeala lui Gigi. Hai să vedem care e progresul lui... Coman nu are calităţile necesare. Ce calităţi are ca să spui că e Mbappe!?
Are controlul balonului, ştiinţa jocului, plecările lui?!", a declarat Sorit Cârţu la Pro X.
 

Afla mai multe despre: sorin cartucomanantrenorjucatorflorinel coman 

viewscnt
Articole similare