Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă aţi fi şef la FRF, aţi insista ca antrenorul să continue?". Mirel Rădoi, răspuns surprinzător la conferinţa de presă

"Dacă aţi fi şef la FRF, aţi insista ca antrenorul să continue?". Mirel Rădoi, răspuns surprinzător la conferinţa de presă

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani) a răspuns unei întrebări bune la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Liechtenstein. Selecţionerul a spus că, dacă ar fi şef la FRF, ar insista ca antrenorul să continue la cârma naţionalei chiar dacă se ratează accederea la baraj, dar nu în orice condiţii.

"Dacă aţi fi şef la FRF, aţi insista ca antrenorul să continue?". Mirel Rădoi, răspuns surprinzător la conferinţa de presă

Printre subiectele legate de meci, Mirel Rădoi a vorbit încă o dată despre viitorul său ca antrenor, la finalul preliminariilor pentru CM 2022. Selecţionerul naţionalei a spus că dacă ar fi şef la FRF acum ar insista ca antrenorul să rămână pe bancă, în ciuda ratării calificării la baraj, dar nu în orice condiţii.

Rădoi a dezvăluit că dacă ar fi mulţumit de munca antrenorului şi dacă toate lucrurile discutate la începerea mandatului ar fi fost făcut, atunci ar fi instat pentru continuare.

"(n.r. - Dacă aţi fi şef FRF, aţi insista ca antrenorul să continue indiferent de meciul de mâine?) Asta v-am spus imediat după meci, pentru că am avut acele discuţii când echipa avea şanse pt locul 2, acum mă întreb şi eu dacă FRF vrea să continue cu un antrenor care este pe locul 3. Din punctul meu de vedere aş face lucrul ăsta, aş continua dacă ceea ce s-a întâmplat în această perioadă de 2 ani jumate, dacă lucrurile discutate înainte au fost în regulă. Dacă nu, atunci evident că trebuie să vină altcineva.

Vom vedea în funcţie şi de jocul rezultatelor, discuţiile care pot fi după. Nu eşti zi de zi la antrenament, aşa că ai timp mai mult de discuţii", a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi nu are nicio ofertă: "Le-am blocat pe toate. Nu ştiu ce voi face"

Selecţionerul a ţinut să precizeze că nu are nicio ofertă concretă în momentul de faţă, iar dacă va rămâne fără job după finalul preliminariilor nu ştie ce va face în perioada imediat următoare. "Nu există nicio ofertă, ofertele care au existat le-am blocat imediat, au fost refuzate pentru că gândul meu a fost doar aici. FRF ştie despre aceste oferte, nu le ştie pe toate pt că atunci când au venit către mine direct, le am blocat imediat. În momentul de faţă n-am nicio ofertă, nu ştiu ce voi face dacă nu voi rămâne la FRF de mâine seară", a mai spus antrenorul naţionalei.

Afla mai multe despre: mirel radoiraspunsechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare