Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă aveam putere de decizie..." EXCLUSIV | Cine ar fi fost selecţionerul României dacă totul ar fi depins de Anghel Iordănescu

"Dacă aveam putere de decizie..." EXCLUSIV | Cine ar fi fost selecţionerul României dacă totul ar fi depins de Anghel Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Anghel Iordănescu a vorbit şi despre problema selecţionerului echipei naţionale şi a precizat că, dacă decizia i-ar fi aparţinut în totalitate, ar fi mers pe mâna lui Gheorghe Hagi.

Totuşi, fostul antrenor al Generaţiei de Aur nu crede că schimbarea lui Cosmin Contra ar fi oportună, în cazul în care Ionuţ Lupescu va câştiga alegerile pentru şefia FRF, chiar dacă recunoaşte că existau şi alte opţiuni pentru banca tehnică în momentul numirii lui Contra.

"Cred că se putea apela la unul dintre cei trei secunzi ai naţionalei, cineva din interior.

Era Viorel Moldovan, care era un antrenor care a dovedit. Era Ionuţ Badea, care şi el activase la un anumit nivel. Isăilă, care obţinuse nişte performanţe cu Astra Giurgiu.



Cum cred că se putea apela la Răzvan Lucescu, care ulterior aţi văzut ce a realizat în străinătate, la Boloni, la Mircea Rednic. Deci, erau variante.

În momentul de faţă a fost numit Contra... Lăsaţi-l, fraţilor, pe Contra, pentru că nu e bine să schimbăm selecţionerii.

Dacă aveam putere de decizie, eu îl aduceam pe Gică Hagi! Era cel mai în măsură să preia naţionala. Păi, Hagi nu vrea să colaboreze cu Burleanu? Lăsaţi-mă domne în pace!

Hagi, mai devreme sau mai târziu trebuie să ajungă la naţională. Asta nu înseamnă că jucătorii pe care i-a format acum şi i-a crescut, dacă vine la naţională, nu mai are dreptul să-i convoace. Dacă au valoare, de ce să nu îi ia?!"
, a declarat Anghel Iordănescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iordanescufrfechipa nationalahagi 

viewscnt
Articole similare