Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă dânşii aşa au crezut de cuviinţă, le respect decizia!". Reacţia lui Nistor după ce echipa lui Reghe a câştigat derby-ul orgoliilor în Oltenia

"Dacă dânşii aşa au crezut de cuviinţă, le respect decizia!". Reacţia lui Nistor după ce echipa lui Reghe a câştigat derby-ul orgoliilor în Oltenia
Comentarii

Dan Nistor (32 de ani), fotbalistul lui U Craiova, a reacţionat la finalul meciului câştigat împotriva rivalilor de la FCU Craiova 1948, scor 2-0, pe "Ion Oblemenco".

"Dacă dânşii aşa au crezut de cuviinţă, le respect decizia!". Reacţia lui Nistor după derby-ul Olteniei

Nistor a marcat şi a deschis scorul în minutul 47 al derby-ului cu FCU Craiova 1948, iar la finalul partidei i-a dedicat golul fiului său şi a spus că genul acesta de partide îi plac mai mult, derby-urile, pentru că e un jucător cu experienţă şi ştie să gestioneze foarte bine presiunea.

"Am demonstrat că suntem o echipă mai bună şi cred că am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Acest gen de meciuri îmi plac foarte mult, cu presiune, pentru că sunt un jucător cu experienţă şi cred că azi s-a văzut acest lucru. Vreau să dedic golul băiatului meu pentru că m-a certat de foarte mult timp a zis că nu prea mai marchez.

Sincer să vă zic, nici nu am auzit, nici nu am văzut, am stat concentrat numai la meci, ne-am făcut treaba cum a trebuit, am câştigat cele trei puncte şi asta e cel mai important. Dacă dânşii aşa au crezut că este de cuviinţă, le respect decizia.

A fost un gazon destul de greu, se vede că joacă două echipe pe acelaşi gazon şi s-a stricat. Trebuie refăcut", a spus Dan Nistor, la Telekom Sport, după meci.

U Craiova - FCU Craiova 1948 2-0, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală FCU Craiova 1948, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85.

În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Compagno după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli.

La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori.

În minutul 9, jocul a fost întrerupt din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate pe teren de suporteri. Întreruperea a fost de aproximativ patru minute.

FCU Craiova 1948: D. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert (Buşu ’88) – Paramatti (Ondaan ’75), D. Albu (Raicea ’88), Asamoah, Bauza (Bălan ’75) – Sidibe (Van Durmen ’68), Compagno. Antrenor: Adrian Mutu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Căpăţînă ’23), Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Al. Creţu (Fedele ’68), L. Houri – Gustavo (Cîmpanu ’46), Koljic (Baiaram ’69), A. Ivan (Markovic ’87). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Cartonaşe galbene: Asamoah ‘80 / Screciu ‘26

Cartonaş roşu: Compagno ‘72

Afla mai multe despre: dan nistoru craiovaliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare