Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă Dică se plânge, Ionuţ Popa are soluţia: "Să-mi dea FCSB trei jucători şi mă bat la titlu!"

Dacă Dică se plânge, Ionuţ Popa are soluţia: "Să-mi dea FCSB trei jucători şi mă bat la titlu!"

Superliga

Comentarii

ACS Poli Timişoara este revelaţia Ligii 1. Echipa lui Ionuţ Popa a câştigat meciurile cu CFR Cluj şi Dinamo şi a urcat pe loc de play-off. Formaţia bănăţeană a remizat cu campioana Viitorul şi a pierdut doar cu FCSB, dintre echipele cu pretenţii la titlu.

Popa se declară surprins de situaţia de la FCSB, echipă care deşi a transferat cei mai buni jucători din Liga 1 are doar două puncte în plus faţă de Timişoara. Ionuţ Popa este sigur că dacă Gigi Becali ar trimite la Timişoara doar trei dintre fotbaliştii care au intrat în dizgraţie, gruparea bănăţeană s-ar lupta cu şanse reale la titlu.

"Pe mine mă surprinde Steaua. E o adevărată selecţionată divizionară. Nu ştiu ce se întâmplă acolo. Dacă vor juca aşa nu îi bat pe Plzen şi vor avea probleme şi la titlu. Să-mi dea mie trei jucători de acolo şi eu vă promit că mă bat la titlu. Să-mi dea Gigi trei jucători pe care e supărat şi eu iau campionatul. Nu vă spun ce jucători, tac din gură. Ar trebui să se înţeleagă Dică şi cu Rică, amândoi mi-au fost elevi la Mioveni", a declarat Ionuţ Popa citat de Mediafax.

Afla mai multe despre: ionut popasteauafcsbpoli timisoaratransferuri 

viewscnt
Articole similare