Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent!” Ioan Andone a analizat transferul lui Moruţan la Galatasaray EXCLUSIV

”Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent!” Ioan Andone a analizat transferul lui Moruţan la Galatasaray EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marţi seara, Galatasaray a anunţat oficial transferul lui Olimpiu Moruţan, la scurt timp după ce Gigi Becali confirma că mutarea se va efectua.

Olimpiu Moruţan va semna cu Galatasaray. După săptămâni, dacă nu chiar luni în care se specula că internaţionalul român va pleca în Turcia, mutarea a fost confirmată de clubul din Istanbul. După ce visa că va lua 10-15 milioane de euro pentru perla sa, Becali a fost nevoit să se mulţumească cu aproximativ 5,7 milioane de euro.

Invitat în studioul Telekomsport, Ioan Andone a vorbit despre transferul lui Moruţan la Galatasaray. Fostul antrenor din Liga 1 susţine că Becali nu ar fi cedat nici măcar un cent, dacă Moruţan juca bine în debutul campionatului. 

Ioan Andone: ”Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent!”

”Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent. A avut oscilaţii de formă. Eu cred că e un transfer bun pentru FCSB şi pentru campionatul românesc. Suma este mare. Eu am fost antrenor... domne când e o ofertă pentru jucător şi nu e Arabia Saudită, Emiratele Arabe, de unde vii mai greu la naţională... Aici e vorba de Galata. Au fost o grămadă de jucători români, care au reuşit acolo. Au plecat la Valencia, cum a fost cazul lui Adrian Ilie. Eu spun că e în regulă, acum depinde de el” a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone-moruţan-galatasary-fcsb 

viewscnt
Articole similare