Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă era baiat bun îmi dădea cele trei puncte...”:) Dinu Todoran, savuros după punctul obţinut la Giurgiu

”Dacă era baiat bun îmi dădea cele trei puncte...”:) Dinu Todoran, savuros după punctul obţinut la Giurgiu

FC Voluntari

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

La finalul meciului, Dinu Todoran, antrenorul echipei FC Voluntari s-a amuzat pe baza relaţiei de rudenie cu Marius Măldărăşanu: ”L-am supărat puţin pe naşul Măldărăşanu, nu? Eh, naşul m-a bătut la tenis, eu am vrut să-l bat la fotbal. Dacă era şi el băiat bun îmi dădea toate cele trei puncte. Dar mă mulţumesc şi cu un punct!” a glumit Todoran.

Tehnicianul Voluntariului a adus primul punct formaţiei sale după o serie de meciuri foarte proaste ale ilfovenilor: ”Sunt bucuros că nu am primit gol, mai ales că venim după două meciuri în care am luat 9 goluri. Trebuie să mai lucrăm însă pe faza ofensivă, nu poţi să te aperi tot timpul. Ca să câştigi meciurile trebuie să dai gol” a explicat Todoran, care a continuat: ”Împreună cu nea Ando, care e managerul echipei, împreună cu toată lumea implicată, luptăm să redresăm această echipă. În primul rând trebuie să facem un grup, pentru că asta a lipsit până acum!” a mai adăugat antrenorul Voluntariului.

Afla mai multe despre: dinu todoranliga 1fc voluntari 

viewscnt
Articole similare