Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă era pe bancă ar fi fost altceva!”. Poli Iaşi i-a simţit lipsa lui Leo Grozavu în partida cu Dinamo

”Dacă era pe bancă ar fi fost altceva!”. Poli Iaşi i-a simţit lipsa lui Leo Grozavu în partida cu Dinamo

CSM Poli Iași

Comentarii

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, Dinamo şi Poli Iaşi s-au anulat reciproc, fără să ofere multe ocazii de gol. Ambele echipe aveau nevoie de victorie, însă rezultatul final a fost unul alb, 0-0. Este cel de-al optulea meci consecutiv fără victorie în Superligă, pentru Dinamo.

Leo Grozavu, antrenorul oaspeţilor, nu a fost prezent, azi, la stadion fiind eliminat. Mihai Bordeianua a mărturisit că s-a simţit lipsa antrenorului.

”Per total, 0-0 este mulţumitor. Am avut şanse de gol în prima repriză, dar n-am fost lucizi la ultima pasă. În repriza a doua n-am mai ţinut de minge, au venit peste noi.

Poate dacă era antrenorul pe bancă meciul ar fi fost altceva. Meciurile următoare trebuie să fie mai liniştit, depinde de noi să avem o prestaţie mai bună ca el să nu se mai agite să fie eliminat. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine, el să fie linilştit.

Dinamo nu mai e aceeaşi echipă faţă de anii trecuţi, asta e clar, dar vreau să-mi văd de echipa mea. Iaşiul adună puncte, câte 1, câte 3, important e să facem o echipă competitivă, să ne asigurăm prezenţa în prima ligă şi de la anul să fim o echipă cu mai multe pretenţii”, a declarat Mihai Bordeianu. 

Afla mai multe despre: poli iaşidinamoleo grozavubordeianu 

viewscnt
Articole similare