Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă făceam asta, acum eram la FC Barcelona”. Gabi Iancu este pe cai mari la Viitorul. Ce spune despre meciul cu Dinamo

”Dacă făceam asta, acum eram la FC Barcelona”. Gabi Iancu este pe cai mari la Viitorul. Ce spune despre meciul cu Dinamo

Superliga

Comentarii

Gabi Iancu spune că obiectivul pe care-l are în meciuri nu este să înscrie, ci să-şi ajute cât mai mult echipa. Atacantul de 25 de ani este golgheterul Ligii 1, cu 7 reuşite.

Revenirea la Viitorul a fost o decizie înţeleaptă pentru Gabi Iancu. Fost jucător la FCSB, atacantul de 25 de ani şi-a recăpătat pasiunea pentru fotbal şi acum este cel mai bun marcator din Liga 1. Gabi Iancu spune însă că nu ţine neapărat să înscrie meci de meci, dar îşi doreşte să-şi ajute cât mai mult echipa să facă performanţe:

”Un meci dificil (n.r. cu Dinamo), mai greu decât a fost în tur, sunt sigur că sunt dornici de o revanşă şi nu le-a picat bine startul de campionat pe care l-au avut cu noi dar noi nu ne gândim la asta, că meciul trecut a fost o diferenţă foarte mare şi vrem 3 puncte la Dinamo. (Marchezi din nou?) Sunt pregătit să fac un meci bun. Dacă dădeam goluri meci de meci, eram la Barcelona. Nu fac un caz din asta, nu mă gândesc la fiecare meci că, dacă nu marchez, nu am jucat bine. Mi-a mers bine gândindu-mă să o iau pas cu pas şi să ajut echipa”, a declarat Gabi Iancu.

Iancu şi-ar putea îmbunătăţi numărul de goluri, duminică, de la 20:30, în derby-ul cu Dinamo, live pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: gabi iancu 

viewscnt
Articole similare