Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă făceam ca cel de la PAOK şi intram cu pistolul pe teren?” Ultimele declaraţii ale patronului din Liga 1 care a fost interzis de pe stadioanele din România timp de un an

”Dacă făceam ca cel de la PAOK şi intram cu pistolul pe teren?” Ultimele declaraţii ale patronului din Liga 1 care a fost interzis de pe stadioanele din România timp de un an

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu JR. a fost interzis timp de un an de zile de pe stadioanele din Liga 1.

Omul care decide la echipa din Bănie a primit o interdicţie de un an de zile pe stadioanele din Liga 1, după partida pe care echipa lui a jucat-o contra celor de la Rapid, la finalul anului trecut. 

Mititelu JR. a fost acuzat că ar fi aruncat cu o sticlă din tribune, faptă pe care patronul Craiovei a negat-o. Acum, conducătorul de la FC U Craiova se gândeşte că interdicţia lui ar putea să fie suspendată şi a reamintit un episod cu patronul celor de la PAOK Salonic, când acesta a intrat cu pistolul pe teren. 

În luna martie a anului 2018, Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a intrat cu pistolul pe teren pentru a opri partida. El a făcut gestul după ce golul marcat în minutul 90 de Varela a fost anulat pe motiv de offside.

”În România este posibil orice. Sunt patronul interzis pe stadioane de jandarmerie fără nicio dovadă, doar pentru că sunt nişte oameni răi. Să mă suspende un an de zile pentru ce? Că am dat eu cu sticla? Au vreo dovadă, ceva, un video? 

Este o anomalie, eu n-am mai auzit până acum. Dacă făceam ca cel de la PAOK Salonic, să intru cu pistolul pe teren, mai înţelegeam. Şi dacă dădeam cu sticla, îmi dai un an de zile mie, ca şi conducător? Aştept ca instanţa de la Piteşti să facă dreptate şi să-mi suspende acea interdicţie”, a spus Adrian Mititelu Jr, la PRO X.

Afla mai multe despre: liga 1-paok-fc u craiova-mititelu jr 

viewscnt
Articole similare