Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă faceţi 2-2 cu românii, vin şi te ucid". Ce discuţie au avut antrenorul batav şi cel german înaintea meciului în care România U21 poate scrie istorie!

"Dacă faceţi 2-2 cu românii, vin şi te ucid". Ce discuţie au avut antrenorul batav şi cel german înaintea meciului în care România U21 poate scrie istorie!

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Germaniei U21, Stefan Kuntz, şi cel al Ţărilor de Jos U21, Erwin van de Looi, au avut o discuţie anunţată de adversarul de marţi al României U21. Batavii pot fi eliminaţi încă din faza grupelor, în urma meciului tricolorilor cu germanii.

Cum se califică România U21 din grupa de la EURO U21

Cu patru puncte adunate în grupă după 1-1 cu Ţările de Jos şi 2-1 cu Ungaria, România U21 se califică din grupa de la EURO în felul următor:

  • Cu victorie - România U21 se califică în sferturi de pe primul loc, fără ca rezultatul din celălalt meci al grupei să mai conteze. 
  • Cu egal - minimum 2-2: România U21 se califică, indiferent de rezultatul celuilalt meci, în condiţiile în care vom avea mai mute goluri marcate decât Ţările de Jos. România poate remiza şi 1-1 cu Germania, caz în care Olanda nu trebuie să obţină un rezultat mai bun decât o victorie cu 1-0. La 2-1 pentru naţionala batavă în meciul cu Ungaria, va fi egalitate perfectă şi cartonaşele încasate vor face diferenţa. La 0-0 în România - Germania, Ţările de Jos nu trebuie să învingă Ungaria. 
  • Cu înfrângere - Ţările de Jos nu trebuie să învingă gazda Ungaria.

România - Germania, de la 19:00, la EURO U21, pe Telekomsport.ro.

Selecţionerul batav şi german, discuţie amicală înainte de meciul decisiv

Stefan Kuntz şi Erwin van de Looi se cunosc, iar selecţionerul batav l-a pus în gardă pe cel german, după remiza dintre cele două din grupă: „Erwin a venit la mine şi mi-a zis: «Dacă faceţi 2-2 cu românii, vin în Germania şi te ucid!» L-am privit câteva clipe. El e un pic mai înalt ca mine", a declarat Kuntz conform Gazetei Sporturilor, care citează cotidianul Algemeen Dagblad "I-am răspuns aşa: «Erwin, mi-ar face mare plăcere să vii în Germania, dar mai degrabă să bem o cafea decât să-mi faci rău»".

„Lumea ştie că există multă simpatie între mine şi Erwin. Dar acum suntem concentraţi total la meciurile noastre. Obiectivul nostru este să învingem România. Dacă reuşim, atunci şi Erwin va fi mulţumit. Scopul amândurora este să jucăm în sferturile de finală", a mai spus antrenorul Germaniei U21. 

Antrenorul Ţărilor de Jos U21, Van de Looi, nu se teme că meciul s-ar putea juca în altă parte decât pe teren: „Eu şi Stefan ne-am văzut la tragerile la sorţi şi am participat împreună la cursuri online. Am discutat cu el sâmbătă, după meci. Mi-a spus că îşi va împlini misiunea sportivă cu echipa sa. Germania a venit aici pentru a câştiga Euro. Ar fi foarte periculos să facă un aranjament pentru 2-2. Un 0-0 ar fi fost posibil", a susţinut selecţionerul batav. 

Afla mai multe despre: selectioneri germania tarile de josolandaeuro u21romania u21adrian mutu,  

viewscnt
Articole similare