Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă îi place să danseze...". Mihai Stoichiţă ştie unde a greşit Marius Şumudică: "Nu trebuia să facă asta"

"Dacă îi place să danseze...". Mihai Stoichiţă ştie unde a greşit Marius Şumudică: "Nu trebuia să facă asta"

Fotbal intern

Comentarii

Oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, a susţinut că declaraţiile făcute i-au venit de hac lui Marius Şumudică, în Turcia. De asemenea, a vorbit şi despre FCSB, care se întoarce din Turcia.

Mihai Stoichiţă, despre FCSB şi Marius Şumudică

Gaziantep a rămas fără antrenorul Marius Şumudică, după câteva declaraţii care i-au deranjat pe conducătorii lui Gaziantep. Stoichiţă a comentat plecarea: 

"Dacă îi place să danseze... E simpatic, turcii nu l-au înţeles. Eu nu cred că şi-a provocat plecarea Şumi, nu cred că şi-a premeditat această plecare. A greşit, nu trebuia să facă anumite declaraţii", a declarat Mihai Stoichiţă. 

Stoichiţă a comentat şi situaţia FCSB-ului, care s-a pregătit în Turcia în această perioadă. Gigi Becali a susţinut că FCSB a disputat un meci amical şi că are un act din partea guvernului turc, ceea ce ar face să nu stea în carantină la revenirea în România: "Au fost în pregătire, dar au jucat un meci acolo. Astea sunt chichiţele legale. Nu ştiu dacă au avut de câştigat, pentru că se întorc aici, unde terenurile nu sunt de nivelul Antalyei", a mai spus oficialul FRF. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitafcsbmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare