Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă îl ai pe Mihăilă cu un genunchi bandajat, atunci de ce nu îl foloseşti pe Coman?”. Alegerea lui Edi Iordănescu a produs confuzie | EXCLUSIV

”Dacă îl ai pe Mihăilă cu un genunchi bandajat, atunci de ce nu îl foloseşti pe Coman?”. Alegerea lui Edi Iordănescu a produs confuzie | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul celor de la Parma, Valentin Mihăilă (23 de ani), a fost un nume extrem de vehiculat în aceste zile, ca urmare a pasului greşit făcut de naţionala României în partida cu Belarus, din preliminariile la Campionatul European de fotbal 2024.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Pe parcursul meciului, Edi Iordănescu a făcut toate cele cinci schimbări posibile, iar ultima dintre ele a fost efectuată în minutul 84, atunci când în locul lui Nicolae Stanciu a intrat Valentin Mihăilă.

Jucătorul legitimat la Parma a fost în centrul atenţiei în ultimele zile cu privire la un posibil conflict cu Edi Iordănescu, dar selecţionerul a clarificat situaţia.

Una dintre alegerile lui Edi Iordănescu din timpul meciului cu Belarus, neclară

Totuşi, s-a aflat că Mihăilă a fost uşor accidentat şi de aceea nu a putut fi titular. Dar, aflat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost întrebat de ce nu a fost introdus Florinel Coman în locul lui Mihăilă, dacă jucătorul Parmei avea probleme medicale. 

”Mă gândeam de ce Mihăilă n-a intrat mai mult, acum am văzut că din acest motiv (n.r. accidentat), dar atunci de ce nu a fost Coman? 

Dar noi nu putem să ştim, că n-am fost acolo la antrernamente. După ne trezim cu nu ştiu ce comunicat că nu ştiu ce problemă a avut Coman”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Colegul de studiou, jurnalistul Cristi Costache a fost şi el nedumerit, la fel ca Dică: ”Dacă tu îl ai pe Mihăilă cu un genunchi bandajat, un teren greu, nu foloseşti un alt jucător?”.

Comunicatul echipei naţionale cu privire la Valentin Mihăilă:

”Cu câteva minute înainte de antrenamentul oficial la Budapesta, selecţionerul a avut o discuţie individuală cu Valentin Mihăilă, pe gazon. Subiectul: situaţia lui medicală. Vali acuză o durere la genunchi, poartă un bandaj, se vede şi în imaginea surprinsă chiar în timpul discuţiei! Cu bandaj a şi intrat în meci.

Selecţionerul i-a transmis să nu forţeze în antrenamentul oficial, să ia în considerare starea gazonului. Nici măcar nu s-a pus problema să fie titular cu Belarus în aceste condiţii!

Introducerea lui pe teren nu s-a făcut mai devreme din acelaşi motiv: incertitudinea că genunchiul va rezista. Suprafaţa de joc fiind una modestă, riscam să pierdem o schimbare devreme.

La final de meci, de supărare pe rezultat şi de nervi, Vali a sfâşiat tricoul care era rupt de un adversar încă din primele secunde în care el a intrat pe teren! E o eroare gestul lui, venit tocmai din dorinţa prea mare de a reuşi de a bucura suporterii, chiar dacă acestea nu scuză gestul. Dar atât şi nimic mai mult!”, a transmis FRF.

Afla mai multe despre: valentin mihailaflorinel comanechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare