Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă îmi dau tricoul jos, voi fi perceput altfel!” :) Carlos Fortes a vorbit despre oferta de la FCSB: ”Toată lumea vrea să joace acolo”

”Dacă îmi dau tricoul jos, voi fi perceput altfel!” :) Carlos Fortes a vorbit despre oferta de la FCSB: ”Toată lumea vrea să joace acolo”

Superliga

Comentarii

Carlos Fortes a marcat golul lui Gaz Metan în eşecul cu 2-1 în faţa FCSB-ului. Atacantul de 24 de ani spune că au fost şi lucruri pozitive pentru medieşeni, iar cele negative vor fi corectate. Portughezul a vorbit şi despre interesul FCSB-ului.

Fortes a marcat un nou gol în Liga 1, de această dată în poarta echipei care-l doreşte, FCSB: ”Am luptat, am avut o atitudine bună, acestea sunt lucrurile pozitive pe care trebuie să le luăm din acest meci. Este normal să pierzi, dar trebuie să luăm lucrurile pozitive, iar pe cele negative să le corectăm şi să fim mai buni la următorul meci”.

Carlos Fortes a fost întrebat şi despre interesul FCSB-ului. Atacantul portughez spune că se simte foarte bine în România, îi place că se vorbeşte despre transferul la FCSB, dar spune că se concentrează pe actualul său club:

”(n.r. întrebat dacă-i place în România) Da. Îmi place. Este frumos să locuieşti aici. Nu acum, pentru că acum este foarte frig. Sunt fericit aici, la Mediaş şi  cred că voi continua aici. (n.r. întrebat despre interesul FCSB-ului) Aşa este se vorbeşte şi e bine că se vorbeşte. Atunci când se întâmplă acest lucru înseamnă că faci lucrurile bine. Dar eu mă concentrez doar la Gaz Metan, iar dacă în iarnă va veni o propunere va ştii toată lumea. Vom vedea atunci ce va fi”, a mai spus Fortes.

Jucătorul lui Gaz Metan Mediaş a avut o replică şi pentru cei care-l ironizează pentru kilogramele în plus: ”Lumea mă critică. Poate că arăt aşa cum arăt, dar probabil că dacă îmi voi da jos tricoul voi fi perceput diferit. Pentru mine este OK. Nu îmi pasă de aceste lucruri. Eu mă gândesc doar la mine, muncesc în fiecare zi. Ştiu că trebuie să slăbesc. (n.r. întrebat câte kilograme are în plus) Două sau trei kilograme. Le voi da uşor jos şi voi fi mai bun de la meci la meci”.

Ulterior, la zona mixtă,  Carlos Fortes a vorbit din nou despre interesul FCSB-ului: ”Este o echipă bună. Toată lumea vrea să joace la Steaua, la Cluj, la Craiova, la Dinamo. Pentru că sunt cele mai bune echipe din Europa. Dar în acest an, Gaz Metan a arătat că este o echipă bună şi poate juca de la egal la egal cu oricine”.

Afla mai multe despre: carlos fortesgaz metanfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare