Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Dacă îmi spuneai asta, te înjuram”. Bălgrădean a clacat la finalul meciului cu Dinamo. Ce record i-au stricat „câinii” lui „Pufi” | VIDEO

„Dacă îmi spuneai asta, te înjuram”. Bălgrădean a clacat la finalul meciului cu Dinamo. Ce record i-au stricat „câinii” lui „Pufi” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Dinamo i-a stricat un record impresionant lui Cristian Bălgrădean. Deşi a apărat de-a lungul carierei poarta unor echipe precum Unirea Urziceni sau Concordia Chiajna, actualul goalkeeper al FCSB-ului nu pierduse niciodată contra roş-albilor.

Înfrângerea suferită de FCSB pe Naţional Arena contra lui Dinamo a fost prima pentru Bălgrădean împotriva „câinilor”. A fost a 12-a confruntare directă dintre „Pufi” şi echipa lui Duşan Uhrin.

Dinamo, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna şi U Craiova sunt celălalte echipe la care a apărat Bălgrădean în Liga 1 înainte să ajungă la FCSB. 

„Concluzia este că noi am pierdut şi nu trebuia, pentru că ne-am pregătit bine. Nu trebuia... de fapt, după aspectul jocului, nu cred că meritam foarte multe. Doar că ne-a dezechilibrat acea eliminare a lui Iulică pe finalul primei reprize. 

(Despre accidentarea lui Perovic)
Vă daţi seama că ne-am speriat, era plin de sânge Perovic. Doamne Fereşte! 

(E mai greu acum, că v-aţi îndepărtat de CFR...)
E mai greu, că am avut şansă şi cu Clinceni şi nu am bătut nici pe Clinceni. Oricum, până la final mai avem un joc din campionatul regular. Şi după se va trage linie, vom vedea cu câte puncte vom putea intra în playoff. Nu cred că ne mai putem permite încă un pas greşit şi cu Chindia. 

(De ce aţi început aşa anul ăsta?)
Dacă îmi spuneai că după trei etape luăm un singur punct... te înjuram. 

Aşa am început şi anul trecut, 1-1 la Călăraşi, 0-0 la Chiajna.... nu ştiu ce să mai zic. Cred eu că ne-am pregătit bine în Spania, am avut condiţii foarte bune şi... 

(Ce v-a spus Vintilă în vestiar după meci?)
Nu a venit după meci, probabil e la conferinţă. Vom vorbi la bază, că rămânem în cantonament.

(Ultimul derby pe anul ăsta)
Pentru jocuri de-astea ne-am apucat de fotbal, să fie lume multe în tribună şi să ne ridicăm şi noi la nivelul spectatorilor. Astăzi... aşa şi aşa. 

(Despre Adrian Petre)
Adrian Petre este un jucător foarte bun, care a avut evoluţii bune la naţionala de tineret şi la echipa de club. Şi sper din tot sufletul că ne va ajuta. 

(Gigi Becali spunea că dacă pierdeţi renunţă la club.)
Nu cred că va lăsa clubul, pentru că a investit foarte mulţi bani şi nu cred că îl va lăsa”
, a declarat Cristian Bălgrădean la finalul meciului Dinamo - FCSB, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: balgradeanfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare