Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Dacă joacă titular, ajunge la 30 de milioane!” Starul de la FCSB care i-ar putea îndeplini visul lui Gigi Becali

„Dacă joacă titular, ajunge la 30 de milioane!” Starul de la FCSB care i-ar putea îndeplini visul lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a avut doar cuvinte de laudă pentru Florinel Coman (25 de ani), fotbalistul numărul 1 de la FCSB în prezent.

„Dacă joacă titular, ajunge la 30 de milioane!” Starul de la FCSB care i-ar putea îndeplini visul lui Gigi Becali

Gigi Becali a declarat în numeroase rânduri că îşi doreşte să vândă fotbalişti pe zeci de milioane de euro, însă planul său ar putea deveni realitate în scurtă vreme, în opinia lui Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte de la LPF a făcut o comparaţie între Alex Mitriţă şi Florinel Coman şi a concluzionat că starul de la FCSB ar putea ajunge la 30 de milioane de euro, cu condiţia să evolueze în străinătate.

„Florinel de departe! Fără comparaţie! Ăsta e fotbalist! Nu e rău nici Mitriţă, dar nu e de talia lui Florinel. Ăsta e fotbalist! Va pleca pe o sumă în jur de 10 milioane. Dacă se tranferă în străinătate şi joacă titular, în doi-trei ani dublează sau triplează suma! 30 de milioane. Are capacitate bună de efort, are tonus muscular formidabil!

Se duce în Spania, convingerea mea e că de la locul trei în jos joacă la toate echipele titular. Eu spun că şi în Italia joacă, dar mai greu, că e mai tacticizat, mai altfel. E pe forţă, nu pe tehnică. La spanioli îi omoară, mă! Pfoai, de mine! Îi driblează de îi ameţeşte”, a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik.

Transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB, subiect de contre: „Pentru ce funcţie l-a luat?” vs. „E cel maiimportant transfer din România!” | EXCLUSIV

Vlad Chiricheş (33 de ani) a semnat cu FCSB şi revine în Superligă după mai multe experienţe în străinătate.

Bogdan Cosmescu şi Florin Lovin au avut opinii diferite în ceea ce priveşte revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB. Internaţionalul român a fost adus de Gigi Becali pentru obiective importante: câştigarea titlului şi calificarea în grupele UEFA Champions League. Comentatorul Orange Sport a fost mirat de realizarea acestui transfer, în timp ce fostul fotbalist i-a felicitat pe cei de la FCSB.

Bogdan Cosmescu: „Eu am un amic care are o întrebare foarte bună. Pe ce funcţie îl ia FCSB pe Chiricheş? Are 33 de ani deja şi nu cred a bifat mai mult de 30% din meciuri la echipele la care a fost în ultimii 3 ani. Poate am avut impresia asta şi pentru că era mereu lovit când trebuia să vină la echipa naţională.”

Florin Lovin: „Pentru mine Chiricheş e cel mai important transfer din ultimii ani în România. A jucat în top 5 campionate din Europa, e un jucător cu CV impresionant, e căpitanul echipei naţionale, a jucat la Tottenham, Napoli.”

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbalex mitritauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare