Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă ne-au înjurat, au făcut-o pe bună dreptate!” Cătălin Straton e convins: ”Conducerea, antrenorul şi Prunea nu au vină!”

”Dacă ne-au înjurat, au făcut-o pe bună dreptate!” Cătălin Straton e convins: ”Conducerea, antrenorul şi Prunea nu au vină!”

Dinamo București

Comentarii

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultima partidă a etapei I a Ligii I, un meci marcat de incidente.

Fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc. Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului. După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi.

”Ţin să îi felicit pe cei de la Viitorul pentru jocul prestat. Referitor la noi, aş vrea să îl pun pe seama faptului că a fost un accident, pentru că altfel nu îmi explic. Dar trebuie să înţelegem toţi că suntem la Dinamo şi Dinamo trebuie să câştige cu scorul ăsta cu care am pierdut noi astăzi. Dar din păcate, în fotbal, ca şi în viaţă, astăzi poate să fie bine, mâine poate să fie jos. Trebuie să muncim în continuare şi să nu lăsăm capul jos, pentru că vor veni şi zile mai bune. Este numai vina noastră a jucătorilor. Conducerea, începând cu antrenorul şi terminând cu domnul Florin Prunea, nu are nicio vină. Lumea trebuie să înţeleagă asta, noi suntem vinovaţii, începând cu mine şi terminând cu Montini, din atac. Este dureros, dar îi înţeleg perfect pe fani şi le accept criticile. Dacă ne-au înjurat, ne-au înjurat pe bună dreptate. Crezi că la un astfel de scor meritam aplauze?” a mărturisit portarul Cătălin Straton la finalul meciului.

”Important este ca, atunci când vii ca jucător la antrenament, să te pregăteşti 100%. Iar dacă vei face asta în fiecare zi, mai devreme sau mai târziu vei culege roadele. Meciul acesta este istorie. Mai vorbim ce mai vorbim în vestiar de acest meci, urmează meciul cu Craiova. Este important să câştigăm, sunt sigur că vom câştiga. Poate dacă ne ajută Dumnezeu şi o vom face şi noi la un scor mai categoric, lucrurile rele care s-au întâmplat în această seară se vor uita.”  a mai adăugat noul portar de la Dinamo, după umilinţa suferită în faţa Viitorului.

Meciul a fost reluat după o întrerupere de peste 20 de minute şi după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. Gazdele au marcat repede încă două goluri după reluarea partidei. Dinamo este pe ultimul loc după acest rezultat, în clasament, iar FC Viitorul este pe locul I, la golaveraj.

Afla mai multe despre: cătălin stratondinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare