Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu dai gol din 7 metri, nu mai dai niciodată!” Panduru îl critică pe Mamut după ratarea din derby-ul cu CFR Cluj

”Dacă nu dai gol din 7 metri, nu mai dai niciodată!” Panduru îl critică pe Mamut după ratarea din derby-ul cu CFR Cluj
Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marţi, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a XV-a a Ligii I. Aceasta a fost ultima partidă a anului în primul eşalon.

Ivan Mamut a ratat o ocazie uriaşă în prima repriză, când din 7 metri nu a putut să-l învingă pe Bălgrădean.

La ”Minutul 91”, Basarab Panduru a vorbit despre această ocazie uriaşă, dar i-a găsit şi circumstanţe atenuante atacantului craiovean:

”Nu e doar o impresie. S-a jucat slab, nu s-a jucat deloc fotbal. Au dat senzaţia în prima repriză că s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate. O singură mare şansă de gol în prima parte, în minutul 32, Mamut. Un atacant cred că trebuia să facă mai mult acolo. A tras prea uşor, sau a împins mingea cumva. O minge dificil de controlat totuşi. Dar, dacă nu dai gol din 7 metri, nu mai dai niciodată. Rămânem cu bara din final. Şi nistor şi Cicâldău stau acolo la bară, chiar dacă mingea s-ar fi dus pe poartă, era Cicârlău acolo, putea să respingă mingea de lângă bară. Nu întâmplător am auzit că Craiova a primit un singur gol din faze fixe, înseamnă că lucruri astea se pregătesc. Papură a ales să apere cu doi jucători la prima bară, face foarte bine. Meciul diferit, ambele echipe se gândeau să rămână acolo sus, să nu piardă meciul: Au început puţin mai defensiv, cei de la CFR. Pe final l-au schimbat pe Manea cu Susic. Au încercat pe final să facă altceva. a spus Basarab Panduru, la finalul meciului.

Craiova şi CFR au terminat la egalitate, 0-0, în meciul care a închis anul în Liga 1. FCSB a terminat turul campionatului pe primul loc, cu 34 de puncte, echipă urmată de U Craiova, cu 32 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: pandurumamutcraiova 

viewscnt
Articole similare