Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă nu el, atunci cine? În plină pandemie de coronavirus, Denis Alibec a încălcat legea. Teribilistul atacant s-a dat singur de gol | VIDEO

Dacă nu el, atunci cine? În plină pandemie de coronavirus, Denis Alibec a încălcat legea. Teribilistul atacant s-a dat singur de gol | VIDEO

Astra Giurgiu

Comentarii

Liga 1 a luat pauză forţată din cauza pandemiei de coronavirus care s-a extins şi în România, astfel că majoritatea fotbaliştilor respectă îndemnurile autorităţilor şi stau în case. Nu este şi cazul lui Denis Alibec, care cel mai probabil a ajuns cu întârziere acasă.

Atacantul în vârstă de 29 de ani al Astrei s-a filmat în timp ce se afla la volanului bolidului său în valoare de 170 de mii de euro, McLaren 504C. Având în vedere că se afla pe Autostrada A2, Denis Alibec se îndrepta mai mult ca sigur spre Mangalia, oraşul său natal.

Fotbalistul a ţinut să le arate urmăritorilor săi de pe Instagram că nu este singur. Pe scaunul din dreapta şoferului era PC-ul care îi serveşte la orele de jucat Counter Strike.

Partea proastă este faptul că Alibec a încălcat legea în momentul în care a înregistrat acest videoclip: viteza pe care o avea în bord în timpul filmării, 143 de km/h, este peste viteza legală permisă pe autostrăzi, 130 de km/h. Şi bineînţeles, faptul că a folosit la volan telefonul mobil.

 

 

Afla mai multe despre: alibeccoronavirusinstagrammclaren 

viewscnt
Articole similare