Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu era Contra, nu jucam nici măcar la baraj” EXCLUSIV VIDEO: Un tricolor sare în apărarea fostului selecţioner

”Dacă nu era Contra, nu jucam nici măcar la baraj” EXCLUSIV VIDEO: Un tricolor sare în apărarea fostului selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre barajul pe care naţionala României îl va juca împotriva Islandei în martie.

Ionuţ Nedelcearu aşteaptă partida cu Islanda cu mult optimism. Meciul care va conta pentru barajul de calificare la turneul final al Campionatului European se va juca pe 26 martie. UEFA a confirmat că meciul României cu Islanda se va juca, pe arena „Laugardalsvöllur” din Reykjavík, în ciuda insistenţelor FRF de a muta partida pe teren neutru, din cauza condiţiilor meteo infernale: ”Public fantastic însă în teren nu mai contează aşa mult publicul. Trebuie să ne facem jocul şi să trecem mai departe, să jucăm finala indiferent de ce ne va aştepta acolo” a mărturisit Nedelcearu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Naţionala României a jucat deja în preliminarii contra a două formaţii nordice. Cum o vede Nedelcearu pe Islanda, în comparaţie cu Suedia şi cu Norvegia? ”Consider că Suedia este peste Islanda. Am văzut şi unele meciuri ale celor din Islanda pentru calificare şi părerea mea este că Suedia este peste. Cred că Islanda se cam află la acelaşi nivel cu noi”

Vedem România la Euro 2020 la Bucureşti? Nedelcearu crede că da: ”100%. Trebuie să fim optimişti, încrezători şi vom realiza acest obiectiv”

O eventuală participare la turneul final i se va datora în opinia lui Nedelcearu şi lui Cosmin Contra, fostul selecţioner al primei reprezentative: ”Normal, dacă nu era dânsul în Liga Naţiunilor nu ajungeam să jucăm barajul acum. Să nu uităm că acolo nu am avut parte de nicio înfrângere şi am jucat împotriva unor echipe bune, Muntenegru, Serbia” a reamintit Nedelcearu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: cosmin contraionuţ nedelcearu 

viewscnt
Articole similare