Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă nu era eliminat Baco, jucam până dimineaţă şi nu primeam gol". Declaraţii îndrăzneţe date de oficialii lui Gaz Metan

"Dacă nu era eliminat Baco, jucam până dimineaţă şi nu primeam gol". Declaraţii îndrăzneţe date de oficialii lui Gaz Metan

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa cu numărul 20 din Liga I.

"În economia jocului, a fost doar o echipă pe teren, Gaz Metan Mediaş. Dacă nu era eliminat Baco, vorba vine, până dimineaţă nu luam gol, vă spun sincer. Se pare că de două etape noi suntem cea mai dezavantajată echipă. Noi vrem doar să jucăm fotbal şi să fim egali cu adversarii" , a spus Bogdan Pătraşcu, antrenorul secund al celor de la Gaz Metan.

"Dacă ne întreba cineva înainte de meci dacă ne mulţumim cu un egal, cred că nu era nimeni mulţumit, toţi ne-am dorit victoria, dar având în vedere că am jucat în inferioritate o repriză şi am egalat, cred că trebuie să fim mulţumiţi. Îmi reproşez golul, pentru că n-am intrat eu în atacant, m-a dezechilibrat el puţin şi după aceea nu ştiu. Ştiu că m-a dezechilibrat şi trebuia să-l împing eu, dar îmi reproşez golul, este clar" , a spus Ionuţ Larie.

Gaz Metan - Academica Clinceni 1-1

Pentru Gaz Metan a marcat Sambu, în minutul 83, în timp ce pentru Clinceni a înscris Chunchukov '53.

Clinceni a marcat prin Chunchukov, care a profitat de o greşeală a apărării medieşene.

Gaz Metan a egalat prin Sambu, în minutul 83, acesta profitând, la rândul său, de o greşeală de marcaj a fundaşilor ilfoveni.

Gaz Metan a evoluat o repriză cu un jucător mai puţin, după ce Baco a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător la Chunchukov.

Afla mai multe despre: clinceni 

viewscnt
Articole similare