Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Dacă nu era Niţă, Germania ne dădea tocăniţă”. Viorel Moldovan face haz de necaz după înfrângerea României

„Dacă nu era Niţă, Germania ne dădea tocăniţă”. Viorel Moldovan face haz de necaz după înfrângerea României

Echipa națională

Comentarii

Viorel Moldovan, fostul antrenor al formaţiei Petrolul Ploieşti, a vorbit despre înfrângere României cu Germania din preliminariile CM 2022, scor final 0-1.

Fostul internaţional român este de părere că Florin Niţă, portarul României, a avut un aport deosebit în partida cu Germania şi că datorită lui „tricolorii” au scăpat doar cu 1-0.

„Am văzut meciul, am fost în tribună. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar, vai!, ce diferenţă. Ce nivel au! Când rup ritmul...despre ce vorbim? Goretzka alerga cu 2-3 în spate. Alt nivel, altă structură, altă filosofie. Clasă! Nu sunt supărat că nu am reuşit să obţinem un rezultat pozitiv, nici nu mă aşteptam la acest lucru. Până la urmă e un super rezultat! Era un super super rezultat dacă obţineam un punct. E diferenţă, trebuie să recunoaştem. Văd anumite comentarii nerealiste, că nu e diferenţă mare. Măi, oameni buni, opriţi-vă, analizaţi-vă! Asta e problema românului, crede că e rupt din stele, că le ştie pe toate, că e miezul.

„Diferenţă enormă între România şi Germania”

Nu ne putem compara cu Germania în momentul de faţă, avem nivelul nostru şi suntem pe un drum bun. O generaţie interesantă, un selecţioner care vrea să schimbe filosofie. Îşi asumă anumite riscuri, dar diferenţa e enormă. Felicitări şi bravo lui Niţă. Dacă nu era Niţă, Germania ne dădea tocăniţă", a spus Moldovan, la Look Sport.

Niţă a fost lăudat de presa din Germania şi de Manuel Nuer

Presa din Germania l-a remarcat pe Florin Niţă, care a avut câteva parade excelente în faţa elevilor lui Joachim Low. Nemţii au avut 9 şuturi pe poartă, dar au înscris doar o dată, iar Manuel Neuer l-a felicitat pe goalkeeperul nostru la final. După înfrângerea cu Germania, România este pe locul patru în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia, care are golaveraj superior, şi la trei lungimi în spatele Armeniei, care a produs surpriza în această rundă, 2-0 cu Islanda, şi selecţionatei lui Joachim Low, care au maximum de puncte.

Pentru România urmează meciul cu Armenia, formaţie care a învins Liechtenstein, cu 1-0, şi Islanda, 2-0, programat miercuri, de la 19:00.

Afla mai multe despre: echipa nationalaflorin nita 

viewscnt
Articole similare