Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă nu îi poţi bate, îi cumperi. Un golgheter din Kosovo, aproape să semneze cu un club de top din Superligă

Dacă nu îi poţi bate, îi cumperi. Un golgheter din Kosovo, aproape să semneze cu un club de top din Superligă

Fotbal intern

Comentarii

Se pregăteşte un nou transfer de top în Superligă. Clubul care l-a luat pe Cătălin Cîrjan este gata să ofere aproape un milion de euro pentru un internaţional kosovar.

Dacă nu îi poţi bate, îi cumperi. Un golgheter din Kosovo, pe lista unui club de top din Superligă

Naţionala României nu a reuşit să o învingă pe selecţionata similară din Kosovo, în preliminariile pentru EURO 2024. A fost 0-0 la meciul din Pristina.

Totuşi, un internaţional kosovar a ajuns în atenţia unui club de top din Superligă. Mai exact, Rapid îl doreşte pe Mirlind Daku, conform celor de la We Love Sport.

Oficialii grupării din Giuleşti îl consideră pe atacantul de 25 de ani un concurent pe măsură pentru golgheterul Marko Dugandzic.

Dar nici Daku nu este străin de marcat goluri multe. În sezonul trecut, împrumutat fiind la NS Mura, din prima ligă din Slovenia, vârful kosovar a înscris 22 de goluri în 37 de partide, plus două assist-uri.

Totuşi, el urmează să se întoarcă în această vară la NK Osijek, echipa croată de care se aparţine. Aceasta nu are de gând să se despartă de Mirlind Daku pentru o sumă mai mică de un milione de euro.

Rapid ar fi oferit 800.000 de euro, exact cât cota de piaţă a jucătorului, sumă la care s-ar fi adăugat şi bonusuri de performanţă, notează sursa citată.

Jucătorul ar fi de acord să vină în Superligă, astfel că dorinţa sa ar putea fi decisivă în finalizarea cu succes a negocierilor.

Mirlind Daku este şi internaţional kosovar, el evoluând de cinci ori în prima reprezentativă a statului Kosovo, fără gol marcat.

Un alt jucător kosovar care a ajuns în Superliga României în acest an este Ermal Krasniqi şi a impresionat la CFR Cluj în a doua jumătate a sezonului trecut.

Rapid a adus până acum şase jucători în această vară: Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle şi Cătălin Cîrjan.

Afla mai multe despre: rapidkosovomirlind daku 

viewscnt
Articole similare