Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă nu înscrie cu Inter, se întoarce în liga regională". Mesajul inedit al tatălui lui Piatek pentru golgheterul lui AC Milan

"Dacă nu înscrie cu Inter, se întoarce în liga regională". Mesajul inedit al tatălui lui Piatek pentru golgheterul lui AC Milan

AC Milan

Comentarii

AC Milan este o echipă mult mai mediatizată în Polonia odată cu transferul lui Krzysztof Piatek la clubul rossonero, chiar dacă şi înainte avea un fan club numeros în ţara din care provine atacantul. Tatăl vârfului a vorbit despre derby-ul echipei la care joacă fiul său şi a ţinut să îi transmită un mesaj special înainte de meciul de duminică seară.

Wladyslaw Piatek, într-un dialog cu un jurnalist polonez, a recunoscut că vine în premieră pe San Siro, pentru a îl vede pe fiul său în derby-ul oraşului Milano: "Nu îmi place să călătoresc cu avionul, de aceea i-am spus: Dacă nu înscrie cu Inter, nu mai vin la meciuri, iar el se întoarce în liga regională", a fost mesajul părintelui, mai în glumă, mai în serios, pentru fiul său. 

Anunţat titular în derby-ul de duminică seară de pe San Siro, Piatek are parte de un sezon de debut senzaţional în Serie A. Polonezul în vârstă de 23 de ani a înscris 19 goluri în campionatul italian până în acest moment şi este la egalitate în clasamentul golgheterilor cu Cristiano Ronaldo. În total, Piatek a înscris 27 de goluri în 30 de meciuri în sezonul 2018-2019 pentru Genoa şi AC Milan. 

35 de milioane de euro a plătit AC Milan celor de la Genoa în iarnă pentru transferul atacantului, iar mutarea deja a dat roade. Opt goluri a înscris Piatek în nouă meciuri, în tricoul rossonero. Pentru o avancronică mai detaliată a derby-ului oraşului Milano, CLICK AICI.

Afla mai multe despre: krzysztof piatekac milan 

viewscnt
Articole similare