Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu-l avea pe el, Craiova o avea grea”. Echipa lui Neagoe are un nou lider. Cine e fotbalistul de titlu al oltenilor | EXCLUSIV

”Dacă nu-l avea pe el, Craiova o avea grea”. Echipa lui Neagoe are un nou lider. Cine e fotbalistul de titlu al oltenilor | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în noul sezon competiţional din România. A învins-o pe Dinamo, în deplasare, dar jocul nu a strălucit. Expertul Orange Sport, Viorel Moldovan, a subliniat că Alex Mitriţă a avut un merit foarte mare în victoria reuşită de olteni.

Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 2-0 (0-0), într-o partidă din prima etapă a Superligii, disputată pe ”Arcul de Triumf”.

Cele două goluri ale oltenilor au fost marcate de Andrei Ivan (54), din penalty, şi Jovan Markovic (90+6).

La finalul meciului, Mihai Rotaru, finanţatorul clubului din Bănie, a reacţionat şi a atras atenţia cu privire la câteva aspecte ale jocului prestat de echipa sa.

Omul de afaceri nu a fost mulţumit în totalitate de evoluţia Craiovei, mai ales cea din prima repriză. Totuşi, măcar rezultatul a fost de partea oltenilor.

”Dacă nu-l avea pe el, Craiova o avea grea”. Echipa lui Neagoe are un nou lider. Cine e fotbalistul de titlu al oltenilor | EXCLUSIV

De partea lui Mihai Rotaru s-a poziţionat şi Viorel Moldovan, care a opinat că fără aportul lui Alex Mitriţă, rezultatul meciului de la Bucureşti ar fi fost cu totul altul.

Deşi nu a marcat, noul şi vechiul idol al tribunelor de pe ”Ion Oblemenco” a contribuit decisiv la ambele reuşite ale Universităţii.

”Dacă nu-l avea pe Mitriţă, Craiova o avea grea. Rotaru are dreptate. Aduce mult plus echipei, are creativitiate, schimbă jocul. (n.r. Craiova) E una dintre echipele omogene ale campionatului”, a declarat Moldovan, la Orange Sport.

Eugen Neagoe a fost ales ”antrenorul primei etape” din Superligă, în special datorită evoluţiei Craiovei din a doua repriză a meciului cu Dinamo.

Reacţia lui Mihai Rotaru, după Dinamo - Universitatea Craiova 0-2: ”Tragem un semnal de alarmă”

”Tragem un semnal de alarmă, nu am făcut o primă repriză bună. E început de campionat, Dinamo e omogenă, a stat bine în teren.

Noi nu ne-am făcut jocul nostru cu care am obişnuit pe finalul de sezon. Îmi era teamă, eram îngrijorat. Echipa încă se rodează. Staff-ul trebuie să facă o analiză asupra meciului. E o victorie, era important să începem cu dreptul.

Mie mi-a fost frică, nu de diferenţa de valoare, că e clar diferenţă mare în favoarea noastră, dar pentru că era început de campionat, din cauza atmosferei”, a declarat Rotaru, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: craiovaviorel moldovanalex mitrita 

viewscnt
Articole similare