Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Dacă nu mă lua Mircea Lucescu, cred că că mă lăsam de fotbal!” Florin Răducioiu şi episodul care i-a marcat cariera

„Dacă nu mă lua Mircea Lucescu, cred că că mă lăsam de fotbal!” Florin Răducioiu şi episodul care i-a marcat cariera
Comentarii

Florin Răducioiu (51 de ani) a ajuns la Brescia în 1992, dorit fiind, la momentul respectiv, de Mircea Lucescu.

Marele fotbalist român a povestit că după sezonul făcut la Verona în Italia s-a gândit să se lase de fotbal. Tocmai Mircea Lucescu l-a întors din drum şi i-a pus în faţa oferta de la Brescia!

„Mircea Lucescu a insemnat totul, a fost un fel de tata, mentorul meu. Mentalitatea lui, faptul ca era un om extrem de inteligent, m-a invatat ce inseamna sa ma duc la un muzeu, sa apreciez un tablou. Nea Mircea mi-a transmis ideea de a descoperi lumea, de a vorbi mai multe limbi straine, de a fi si altceva in afara de sportiv.

Eu am avut un moment dificil in 1992, cand cariera mea s-ar fi putut opri brusc, la Verona. El a avut curajul sa ma ia la Brescia, in ciuda faptului ca presedintele nu era de acord. Daca nu ma lua si nu ma punea pe linia de plutire, cred ca ma lasam de fotbal. Datorita lui Nea Mircea am devenit, in primul rand, oameni", a declarat Florin Raducioiu într-un interviu acordat pentru show-ul „Hai să fim super!”.

  • 21 de goluri în 40 de partide a marcat Răducioiu pentru naţionala României

Bucureşteanul format la juniorii de la Dinamo a fost campion cu Dinamo în 1990 şi campion în Serie A şi câştigător al Ligii Campionilor cu Milan (1994).

Afla mai multe despre: florin raducioiumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare