Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu ne calificăm, ar fi de-a dreptul incredibil”. Reacţia lui Florin Răducioiu după ce Israel s-a încurcat cu Kosovo

”Dacă nu ne calificăm, ar fi de-a dreptul incredibil”. Reacţia lui Florin Răducioiu după ce Israel s-a încurcat cu Kosovo

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională din Kosovo a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, echipa naţională a Israelului într-un meci contând pentru grupa I a calificărilor pentru Euro 2024, în care lider este România.

La Pristina, Kosovo a dominat meciul cu Israel şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 41, prin Milot Rashica, din pasa lui Muriqi. În minutul 90 Ermal Krasniqi, jucătorul echipei CFR Cluj, a ratat o mare ocazie de gol pentru gazde. În minutul 90+4 arbitrul slovac Ivan Kruzliak l-a eliminat pe Revivo pentru un fault la Ermal Krasniqi, însă, după consultarea VAR, cartonaşul roşu a fost anulat. Kosovo s-a impus cu 1-0, un rezultat care poate ajuta România în cursa pentru calificare la Euro 2024.

În grupa I conduce România, cu 16 puncte din 8 meciuri, urmată de Elveţia (15 puncte din 7 meciuri), Israel (11 puncte din 7 meciuri) şi Kosovo (10 puncte din 8 meciuri).

Florin Răducioiu, fostul mare internaţional, a comentat situaţia României şi sansele la calificare la turneul final din Germania. 

„Dacă din această grupă nu ne calificăm, ar fi de-a dreptul incredibil, ar fi mare păcat. Este o grupă foarte ciudată, s-au întâmplat foarte multe, s-au făcut foarte multe calcule, s-a câştigat foarte puţin. O grupă un pic nebună”, a spus fostul internaţional român pentru Prima TV.

Răduciou a mai spus: ”merităm să ne calificăm din această grupă, oarecum slabă. Este foarte important să fim acolo, în Germania. Echipa naţională are nevoie de acest rezultat, suporterii au nevoie de o asemenea calificare. Toţi avem nevoie.

Abia aştept să merg în Germania, evident, dar haideţi să nu cântăm victoria atât de devreme, mai este totuşi acest meci cu Israel. Nu vom rata această ocazie unică".

Miercuri, 15 noiembrie, Israel va juca împotriva Elveţiei, la Felcsut, în Elveţia.

Afla mai multe despre: florin răducioiunaţionala românieikosovo 

viewscnt
Articole similare