Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă nu poţi să-i baţi, cumpără ce au mai bun! Arsenal transferă un fotbalist de la Rennes

Dacă nu poţi să-i baţi, cumpără ce au mai bun! Arsenal transferă un fotbalist de la Rennes

Ligue 1

Comentarii

Arsenal joacă joi de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport, contra formaţiei franceze Rennes. Francezii s-au impus în tur cu scorul de 3-1.

Gruparea londoneză a făcut un meci slab în partida tur şi speră că poate tranşa calificarea pe propriul teren. Mare favorită la casele de pariuri, formaţia antrenată de Unai Emery tremură pentru accederea în sferturile de finală ale Uefa Europa League, după ce francezii de la Rennes au făcut un meci aproape perfect în tur.

Printre jucătorii care au impresionat în acest sezon la Rennes este şi aripa senegaleză în vârstă de 21 de ani, Ismaila Sarr. Fotbalistul crescut la Academia Generation Foot, Sarr a venit la Rennes în 2017, după un sezon bun la Metz. Presa franceză a scris la acea vreme că Rennes a plătit nu mai puţin de 17 milioane de euro pentru Sarr, iar senegalezul a ales formaţia de pe Roazhon Park în detrimentul Barcelonei, preferând să joace meci de meci.

Internaţional senegalez (20 de selecţii şi 3 goluri pentru echipa reprezentativă), Sarr ar putea ajunge acum chiar la Arsenal, formaţie dispusă să ofere 45 de milioane de euro pentru fotbalistul născut la Saint-Louis.

LIVE VIDEO | Astăzi aflăm cine se califică în sferturile Europa League, în direct la Telekom Sport

38 de meciuri a bifat Sarr pentru Rennes în acest sezon, marcând de 10 ori pentru Rennes şi reuşind alte 11 pase de gol. În partida tur, din Franţa, Sarr a marcat golul de 3-1 împotriva lui Arsenal. Cota sa de piaţă a ajuns la 27 de milioane de euro, dar este de aşteptat ca  echipa franceză să solicite o sumă dublă pentru el.

Afla mai multe despre: ismaila sarr 

viewscnt
Articole similare