Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă nu-ti place, acolo e uşa!". Dezvăluire incredibilă din vestiarul Barcelonei. Tensiuni între Messi şi Setien

"Dacă nu-ti place, acolo e uşa!". Dezvăluire incredibilă din vestiarul Barcelonei. Tensiuni între Messi şi Setien

FC Barcelona

Comentarii

Ies la iveală noi detalii despre relaţia pe care Quique Setien (62 de ani), fostul antrenor al Barcelonei, a avut-o cu Leo Messi (33 de ani) în vremea petrecută pe banca tehnică de pe Camp Nou.

Jurnalistul Adria Albets a dezvăluit într-o emisiune sportivă un episod petrecut în timpul unui meci Celta Vigo - Barcelona 1-1. După joc, Setien le-a reproşat greşelile jucătorilor săi, iar căpitanul echipei, Leo Messi, ar fi intervenit şi i-ar fi cerut tehnicianului să păstreze un ton adecvat şi să-i trateze cu respect pe coechipierii săi.

Reacţia lui Setien a fost dură la adresa starului argentinian, invitându-l să iasă din vestiar: "Dacă nu îţi place ceea ce spun, acolo este uşa", a spus tehnicianul, potrivit AS.

Quique Setien a rupt tăcerea: "Cine sunt eu să-l schimb pe Messi?"

Dezvăluirea jurnalistului Adria Albets vine la doar câteva zile după ce Quique Setien l-a atacat pe Leo Messi într-un interviu acordat Mundo Deportivo. etien a spus că Messi e dificil de antrenat şi n-a încercat să-l schimbe, având în vedere că a fost acceptat aşa de ani de zile la FC Barcelona. "Există jucători care nu sunt uşor de antrenat. Printre ei, Leo Messi. Reţineţi că el este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Şi... Cine sunt eu să-l schimb? Dacă l-au acceptat aşa ani de zile acolo şi nu l-au schimbat!", a spus Quique Setien, fostul antrenor al Barcelonei, conform Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: quique setienfc barcelonaleo messi 

viewscnt
Articole similare