Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă pleacă de aici, trebuie să meargă la Barca sau la Real!” Unai Emery a vorbit despre cel mai curtat fundaş din Spania

”Dacă pleacă de aici, trebuie să meargă la Barca sau la Real!” Unai Emery a vorbit despre cel mai curtat fundaş din Spania

La Liga

Comentarii

Fundaşul Pau Torres este disputat de marile cluburi ale Europei.

Antrenorul său de la Villarreal, Unai Emery a vorbit despre posibilitatea ca apărătorul să plece la un alt club din stagiunea viitoare: ”Dacă va pleca de la noi, trebuie să meargă la cluburi precum Barcelona sau Real Madrid. Faptul că aceste mari cluburi vor să transfere jucători de la Villarreal, şi este şi cazul lui Gerard Moreno, este o mare mândrie pentru noi” a spus Emery.

Pau Torres este unul dintre cei mai vânaţi fundaşi din lume. Dincolo de interesul forţelor din Spania pentru serviciile sale, fundaşul mai este şi pe lista unor cluburi din afara Spaniei, precum Manchester United, Arsenal sau Chelsea.

Torres s-a format la juniorii lui Villarreal şi este cotat la 50 de milioane de euro.  În acest sezon el a evoluat în 35 de meciuri şi a marcat trei goluri pentru ”Submarinul Galben”.

Afla mai multe despre: pau torresreal madridbarcelonavillarrealunai emery 

viewscnt
Articole similare