Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă plec, pe el îl pun antrenor". Favoritul lui Gică Hagi vrea să vină la Farul. Lovitură în orgoliu după ce a refuzat o rivală din Liga 1

"Dacă plec, pe el îl pun antrenor". Favoritul lui Gică Hagi vrea să vină la Farul. Lovitură în orgoliu după ce a refuzat o rivală din Liga 1

Farul

Comentarii

Proiectul lui Gică Hagi, Gheorghe Popescu şi Ciprian Marica se bucură de notorietate şi de apreciere în rândul oamenilor din fotbalul românesc. Farul Constanţa a fuzionat cu Viitorul, iar conducătorii de la malul mării au fost anunţaţi de un antrenor că se pot baza pe el, dacă va fi nevoie. De altfel, este şi o variantă pe placul "Regelui", care a oferit şi o declaraţie în acest sens, în trecut.

Viitorul a avut probleme mari în ultimul sezon, atunci când Ruben Barrera şi Mircea Rednic au fost pe banca tehnică. Clubul a trecut printr-o transformare de imagine în această vară şi a devenit Farul Constanţa, iar Gică Hagi a revenit pe bancă. Dacă va da curs unei oferte din străinătate, acolo unde îşi doreşte să antreneze o echipă cu care să se bată la titlu, fostul decar al naţionalei îl poate lua în calcul pe Constantin Gâlcă, cel care e încântat de proiectul de la malul mării. 

Ce răspuns a dat Costel Gâlcă, cel care l-ar putea înlocui pe Gică Hagi, dacă pleacă în străinătate

Constantin Gâlcă e liber de contract, după despărţirea de Vejle, iar antrenorul care a realizat eventul cu FCSB a oferit un interviu, pentru Telekom Sport. Fostul mijlocaş al naţionalei se gândeşte la o revenire în Liga 1, mai ales la Farul Constanţa, fiind unul dintre fanii metodelor lui Gică Hagi. 

"M-aş întoarce (n.r. - în Liga 1), am zis. Şi cu cea mai mare plăcere, dar nu în orice condiţii. Să am condiţii şi timpul necesar să lucrez. Şi atunci ne ducem la contract, la clauzele de contract, care, pentru mine, sunt foarte importante, ca să pot să demonstrez ceva trebuie să am timp să lucrez", a susţinut Gâlcă pentru Telekom Sport.  

Varianta Farul este pe placul principalului, care a dezvăluit anumite discuţii din trecut "De ce nu? Au fost nişte contacte acum mult timp, dar de ce nu? E un club pentru mine, mi-ar plăcea să-l antrenez". 

De altfel, Gică Hagi a făcut un anunţ important în urmă cu câţiva ani: ”Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Costel Gâlcă antrenor. Cea mai mare greşeală a celor de la FCSB a fost când l-au dat afară pe Gâlcă”. 

Costel Gâlcă deja a refuzat FCSB şi a explicat cum a decurs relaţia sa cu Gigi Becali, în perioada în care a cucerit titlul, Cupa României şi Cupa Ligii. 

"E ruşine pentru fotbalul românesc să trimiţi jucători simbolici la tribuna a doua"

Fostul selecţioner de la U17 şi-a exprimat părerea şi despre scandalul locurilor de pe Arena Naţională la EURO 2020: "E ruşine pentru fotbalul românesc şi pentru ce se întâmplă să trimiţi jucători simbolici la tribuna a doua, dar aici suntem şi ăsta e fotbalul la noi în România. Nu mai avem un nivel ridicat în fotbal, pentru  că nu se investeşte destul în fotbal, nu-i dăm atenţia cuvenită începand de la copii şi juniori. Dăm mereu exemplul lui Hagi sau cum ai spus despre Dinamo, că au ieşit destui jucători. Ies dacă au condiţii, antrenori destul de pregătiţi, jucători ies şi o să iasă tot timpul", a adăugat favoritul lui Gică Hagi. 

 

Afla mai multe despre: gica hagicostel galcafarul constantafcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare