Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă poţi învinge Brazilia, nu trebuie să îţi fie frică de nimeni!" Belgienii, mai încrezători ca oricând

"Dacă poţi învinge Brazilia, nu trebuie să îţi fie frică de nimeni!" Belgienii, mai încrezători ca oricând

Cupa Mondială

Comentarii

Belgia nu are de ce să se teamă de meciul cu Franţa de marţi, din prima semifinală a Campionatului Mondial din Rusia, potrivit mijlocaşului Nacer Chadli.

”Dracii roşii” au trecut în faza semifinalelor după ce au învins Brazilia, pe care mulţi o vedeau câştigând al şaselea Campionat Mondial. Mai ales că o parte a favoritelor au fost eliminate înainte de sferturile de finală. Belgienii nu se tem de semifinala cu Franţa, iar Chadli insistă că victoria împotriva Braziliei le-a mărit încrederea.

”Dacă poţi învinge Brazilia, nu trebuie să îţi fie frică de nimeni”, a declarat mijlocaşul lui West Brom la conferinţa de presă. ”Respectăm pe toată lumea, dar dacă jucăm cu frică nu vom fi capabili să batem Franţa. Trebuie să credem în şansele noastre de a trece în finală şi chiar de a o câştiga”.

Nacer Chadli a vorbit şi despre atacantul francez, Kylian Mbappe: ”Toată lumea vorbeşte despre Mbappe în acest moment. A făcut un turneu foarte bun până acum şi, datorită calitaţilor lui, poate schimba meciul într-o secundă”.

Semifinala dintre Belgia şi Franţa va avea loc marţi, de la ora 21:00, pe stadionul din Sankt Peterburg.

Articol scris de: Gabriela Eftene

Afla mai multe despre: chadlibelgiafranta 

viewscnt
Articole similare