Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă rămân?". Neymar a rupt tăcerea şi a vorbit despre viitorul său. Ce a spus la finalul meciului cu Bayern

"Dacă rămân?". Neymar a rupt tăcerea şi a vorbit despre viitorul său. Ce a spus la finalul meciului cu Bayern

PSG

Comentarii

Neymar (29 de ani) a fost declarat omul meciului în partida PSG - Bayern 0-1, la finalul căreia, chiar dacă au pierdut, parizienii s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Brazilianul a vorbit despre viitorul său la finele confruntării de pe Parc des Princes, dar a oferit un răspuns evaziv.

Neymar a rupt tăcerea! Anunţ despre viitorul său: "Dacă rămân la PSG?"

Brazilianul Neymar a avut chef de fotbal în partida contra lui Bayern şi s-a întrecut în ratări. Chiar dacă n-a marcat, fotbalistul a fost declarat omul meciului şi, la finele partidei, a vorbit despre viitorul său. Întrebat dacă rămâne pe Parc des Princes, Neymar a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări.

"Dacă rămân? PSG e o echipă mare. Acum suntem în semifinale şi ţintim mai sus!", fost răspunsul evaziv oferit de decarul echipei din Franţa.

În ultimele zile au apărut zvonuri contradictorii în ceea ce priveşte viitorul lui Neymar, despre care s-a spus ba că îşi va prelungi contractul cu PSG; ba că se va întoarce la Barcelona. PSG l-a cumpărat pe Neymar în vara lui 2017 de la Barcelona contra unei sume-record, 222 de milioane de euro. Brazilianul e cel mai scump fotbalist din istorie.

Sezonul trecut, PSG a jucat finala Ligii Campionilor, pe care a pierdut-o tocmai împotriva lui Bayern, 0-1 la Lisabona.

Neymar vrea să joace din nou cu Messi: "Sper să se întâmple sezonul viitor!"

Spre finalul lui 2020, Neymar făcea o declaraţie interpretabilă după un meci cu Manchester United din grupele Ligii Campionilor. Atunci, brazilianul care a jucat pentru Barcelona din 2013 până în 2017 a spus că îşi doreşte să facă din nou echipă cu Messi, iar acest lucru să se întâmple în sezonul viitor. Pe moment, declaraţia a fost interpretată ca şi cum Messi ar urma să semneze cu PSG şi se părea că aşa va fi, dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou cu el (n.r. - Messi), să mă pot bucura să fiu din nou pe teren cu el. Ar putea juca în locul meu. Nu va avea probleme, sunt sigur. Vreau să joc din nou cu el şi sunt sigur că, în sezonul viitor, trebuie să o facem", a declarat Neymar reporterilor brazilieni, informează mirror.co.uk.

Afla mai multe despre: neymarpsgviitortransferanunt 

viewscnt
Articole similare