Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă se dorea un tun financiar, cu siguranţă îl puteam da!" VIDEO | Teja despre strategia de transferuri a lui Becali. Care e situaţia lui Gnohere

"Dacă se dorea un tun financiar, cu siguranţă îl puteam da!" VIDEO | Teja despre strategia de transferuri a lui Becali. Care e situaţia lui Gnohere

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a vorbit despre transferurile realizate în această iarnă de cluburile din Liga 1, precizând că FCSB ar fi putut vinde jucători pe sume importante în perioada de mercato, dar că patronul Gigi Becai şi-a dorit să încaseze mai mulţi bani.

"Cred că am făcut trei transferuri foarte bune, jucători buni, cu calitate, care pot face diferenţa. Mă interesează foarte mult de jucătorii noştri.

Nu ştiu cât pierde Craiova. Mitriţă e un jucător bun, dar nimeni nu este de neînlocuit.

Nu ştiu de ce (n.r. FCSB nu a vândut ca alte cluburi în această iarnă). Sunt jucători tineri care trebuie să demonstreze. Dacă se dorea un tun financiar, cu siguranţă se putea.

Probabil domnul Becali îşi doreşte mult mai mult. Probabil a fost o strategie. Cu siguranţă putem vinde un jucător cu peste 8 milioane de euro.

La Steaua e calitate şi domnul Becali îşi doreşte mai mult
", a spus Mihai Teja.

"Pregătiţi pentru plecarea lui Gnohere!"
Tehnicianul a vorbit şi despre plecarea lui Antonio Jakolis, dar şi despre situaţia lui Harlem Gnohere, singurul jucător declarat "transferabil" de patronul FCSB.

Teja spune că şi-l doreşte în continuare pe atacantul francez, dar că e pregătit să-l înlocuiască pe acesta în primul 11, daca mutarea se va realiza.

"În viaţă se întâmplă orice. A venit o ofertă foarte bună pentru el şi Jakolis a fost mulţumit de contractul care i s-a oferit. A fost opţiunea lui să plece la mai bine. Aşa a considerat, că e mai bine acolo. Nu ne gândim la un alt transfer pentru a-l înlocui.

Noi avem deja pregătită strategia. De aceea l-am adus pe Hora. Avem trei atacanţi. Noi îl dorim pe Gnohere în continuare, dar suntem pregătiţi dacă va pleca
", a spus Teja.
 

Conferinta de presa Mihai Teja

ACUM LIVE Mihai Teja vorbeşte înainte de Dunărea - FCSB ---> http://bit.ly/2Gd0bEU EXCLUSIV | Ofertă de milioane pentru Ianis! Gică Hagi nu a mai putut ascunde şi a făcut marele anunţ în direct: "Sunt discuţii!" -->> https://bit.ly/2UBA9iN Învăţăturile lui Gigi pentru jucătorii de la FCSB: "Dacă nu te lepezi de Whatsapp, cu Becali nu eşti prieten! Îţi mănâncă creierul!" ---> http://bit.ly/2Gd0bEU Mitriţă intră în TOP 3! Cât încasează Craiova pentru transferul la New York City şi cu cine vor oltenii să-şi înlocuiască golgheterul -->> https://bit.ly/2CZc5Px

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, February 1, 2019

Afla mai multe despre: tejagnoherebecali 

viewscnt
Articole similare