Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă vă sună Celtic, refuzaţi?". Răspuns categoric dat de Dan Petrescu după despărţirea de Kayserispor

"Dacă vă sună Celtic, refuzaţi?". Răspuns categoric dat de Dan Petrescu după despărţirea de Kayserispor
Comentarii

Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor din cauza unei probleme de familie şi, la revenirea în România, a spus că în momentul de faţă ar refuza şi o eventuală ofertă de la Celtic, scoţienii care tocmai l-au dat afară pe Neil Lennon. "Bursucul" a declarat că nu mai poate antrena nicăieri în următoarea perioadă.

Kayserispor şi Dan Petrescu s-au despărţit după doar 45 de zile de la instalarea antrenorului român pe banca echipei din Turcia. O problemă de familie l-a făcut pe Petrescu să renunţe la provocarea de a salva-o pe Kayserispor de la retrogradare. "Super Dan" îşi ia pauză de la antrenorat până în vară şi a declarat că ar spune pas şi unei oferte de la Celtic în momentul de faţă.

Celtic s-a despărţit recent de Neil Lennon şi s-a speculat că Petrescu ar putea ajunge în Scoţia, dar "Bursucul" a spus că nici nu se pune problema de aşa ceva acum. "(n.r. - Chiar dacă vă sună Celtic, refuzaţi?) Da, normal. Acum nu am cum să mă duc nicăieri. În momentul ăsta, nicăieri", a spus Dan Petrescu, pe aeroport, la revenirea în România.

Petrescu n-a vrut să detalieze când a venit vorba despre ce problemă e vorba, dar a spus că nu i-a fost uşor să renunţe la munca de la Kayseri: "(n.r. - E o problemă personală, e de sănătate?) E problemă de familie. Am o problemă, atât. Nu e mare, dar... Ştiţi cum e , nu e uşor să renunţi, niciodată. Dar nu mai puteam să stau în străinătate, în Turcia", a mai spus fostul antrenorul al CFR-ului.

Kayserispor se află pe locul 16, cu 25 de puncte şi e ameninţată de retrogradare, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: dan petrescuofertacelticrefuzproblema 

viewscnt
Articole similare