Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă voi fi abordat, disponibilitatea mea este totală". Edi Iordănescu, anunţ major despre viitorul său după ce a calificat România la EURO 2024

"Dacă voi fi abordat, disponibilitatea mea este totală". Edi Iordănescu, anunţ major despre viitorul său după ce a calificat România la EURO 2024
Comentarii

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, a transmis că este deschis discuţiilor pentru prelungirea contractului cu FRF, însă "în momentul de faţă nu este o prioritate".

Vine noul contract pentru Edi Iordănescu? 

La EURO 2024, din Germania, România va juca în grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda). 

Într-un interviu pentru FRF, Edi Iordănescu s-a declarat dezamăgit de faptul că mulţi internaţionali au probleme la echipele de club: "Mare mi-a fost dezamăgirea că după ce am reuşit această calificare fantastică în continuare foarte mulţi dintre băieţii noştri traversează perioade nu tocmai bune la cluburi. Eu sunt alături de ei total. Ei ştiu asta. Dar trebuie să facă eforturi şi să vină pregătiţi sută la sută. E foarte importantă forma sportivă. 

În faţa noastră stă o capcană extrem de periculoasă. Dacă nu facem paşii corecţi putem să avem probleme. Mesajul meu public, pentru întreaga opinie publică, este: Haideţi să rămânem echilibraţi. Haideţi să rămânem realişti, hai să înţelegem că da, am crescut un nivel, dar încă nu suntem pregătiţi pentru turneul final sau nu pentru a îndeplini un obiectiv aşa cum eu aş dori la turneul final. Avem în continuare mult de muncă şi foarte puţin timp la dispoziţie", a declarat Edi Iordănescu, conform FRF. 

Iordănescu a menţionat că pentru el în acest moment contractul cu FRF nu este o prioritate. "Contractul meu pentru mine în momentul de faţă nu este o prioritate. Cred că şi pentru federaţie nu este în momentul de faţă o prioritate şi nu ar trebui să fie. 

Dacă într-o zi voi fi abordat pentru o discuţie cu privire la contractul meu, disponibilitatea mea este totală", a mai spus Edi Iordănescu

Afla mai multe despre: edi iordanescuedi iordanescu contract romaniaedi iordanescu romania 

viewscnt
Articole similare