Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Dacă vrem, nu primim gol”. Aroganţă sau valoare? Manea a dezvăluit secretul invincibilităţii apărării lui CFR Cluj | VIDEO

„Dacă vrem, nu primim gol”. Aroganţă sau valoare? Manea a dezvăluit secretul invincibilităţii apărării lui CFR Cluj | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a încheiat cu stil sezonul regulat. Campioana en-titre nu doar că a terminat pe primul loc, cu un avans de trei puncte faţă de locul 2, ocupat de Craiova, dar a şi rămas fără gol primit în Liga 1 în 2020.

Doar Sevilla i-a dat gol CFR-ului în 2020. Reuşita andaluzilor a venit însă în manşa tur a 16-imilor Europa League. În Liga 1, ardelenii au încheiat sezonul regulat cu cea mai bună defensivă.

După meciul câştigat împotriva oltenilor, echipa lui Dan Petrescu a rămas cu doar 16 goluri primite în primul eşalon. Interesant este însă faptul că, CFR are şi cel mai bun atac, 51 de goluri marcate.

„Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să câştigăm. Am ştiut că dacă vom avea atitudine pe teren nu putem pierde meciul acesta. S-a văzut şi în prima repriză, pentru că s-a văzut că ne-am dăruit şi nu am primit gol. Sunt foarte fericit pentru echipa mea, pentru că am arătat ca echipă mare în seara asta. 

(Ce v-a zis Petrescu la pauză?)
Ne-a spus să fim mai agresivi, să stăm mai sus, dar e bine că nu am primit gol. Am arătat că e foarte greu să ne dea cineva gol, dacă chiar dorim să nu primim. 

Chiar cu două minute înainte i-am spus lui Itu că dacă o primeşte să o dea în margine, că simt că am putere să mă duc şi în faţă, pentru că am stat mult în spate. Sunt bucuros că am reuşit să marchez, să-mi ajut echipa, dar cel mai fericit sunt că am reuşit să câştigăm fără să primim gol.

(Te-ai odihnit prea mult la FCSB? Văd că acum joci după ce ai jucat şi cu Sevilla.)
Nu m-am odihnit, pentru că eu în fiecare zi când m-am dus la antrenament am dat 100% şi cred că asta se vede acum pe teren”
, , a declarat Cristian Manea la finalul meciului „U” Craiova - CFR Cluj, scor 0-2. 

Pe 27 februarie, CFR Cluj joacă pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan returul cu Sevilla din Europa League. Meciul începe de la scorul de 1-1, la ora 22:00, şi va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1.

„(Despre Sevilla)
Eu am spus că e o echipă foarte bună, cu jucători nemaipomeniţi, dar mergem acolo să ne calificăm, să producem surpriza, pentru că de-asta e frumos jocul de fotbal, să vină şi surprize din astea. 

(Speri că te cheamă la naţională?)
Eu sper că da, pentru că cea mai mare mândrie pentru mine este să îmbrac tricoul echipei naţionale, orice jucător din România îşi doreşte asta şi vreau să ne calificăm şi cu echipa naţională la Campionatul European, mai ales că suntem şi gazde.
E o şansă unică, poate unii dintre noi nu vom mai avea şansa niciodată să jucăm la un campionat European şi trebuie să profităm de chestia asta. 

(Despre play-off)
Dacă noi vom fi ca anii trecuţi, va fi greu, foarte greu, anul acesta va fi şi mai greu pentru ceilalţi”
, a completat în acelaşi interviu fundaşul dreapta al campioanei României. 

Afla mai multe despre: cfr clujmanea 

viewscnt
Articole similare