Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă Xavi acceptă să vină la Barca, el este primul jucător pe care îl cere. Anunţul spaniolilor

Dacă Xavi acceptă să vină la Barca, el este primul jucător pe care îl cere. Anunţul spaniolilor

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că Xavi Hernandez rămâne marele favorit pentru a prelua FC Barcelona din stagiunea viitoare.

Potrivit Don Balon, Xavi Hernandez rămâne marele favorit al conducerii Barcelonei pentru a prelua echipa din stagiunea viitoare.

Joan Laporta insistă pentru ca Xavi să revină la Barca, dar o astfel de mutare s-ar putea produce din vara viitoare şi cu anumite condiţii.

Una dintre ele se leagă de transferuri, iar fostul mare jucător al Barcelonei are în minte o ţintă clară: Raheem Sterling.

Atacantul nu mai este titular indiscutabil la Manchester City, iar vârful naţionalei Angliei este dispus să plece inclusiv în iarnă de pe Etihad Stadium

Nu ar fi o achiziţie ieftină pentru Barcelona, dar Joan Laporta pare decis să-i facă pe plac lui Xavi şi să-i îndeplinească toate dorinţele.

Raheem Sterling are 26 de ani şi o cotă de piaţă de 90 de milioane de euro. Fotbalistul achiziţionat în 2015 de Manchester City are 115 goluri marcate pentru ”Cetăţeni” în 302 meciuri. A mai jucat pentru Liverpool, formaţie pentru care a adunat 129 de partide şi 23 de goluri. Sterling are 70 de selecţii în naţionala Angliei şi 18 goluri marcate. 

Afla mai multe despre: raheem sterlingxavibarcelona 

viewscnt
Articole similare