Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dallas Mavericks şi Clippers au oferit un super spectacol. La meci au asistat 18 mii de fani!

Dallas Mavericks şi Clippers au oferit un super spectacol. La meci au asistat 18 mii de fani!

NBA

Comentarii

S-a jucat în NBA cu 18 mii de fani în tribune, iar Dallas şi Clippers au făcut spectacol.


A fost primul eveniment inside cu aproape 100% din capacitatea unei arene de la începutul pandemiei de coronavirus. Au fost 18.000 de oameni prezenţi în sală, în condiţiile în care capacitatea arenei American Airlines din Dallas este de 19.000.

Dallas Mavericks şi Clippers au oferit un super spectacol

Cu cei mai mulţi fani prezenţi în sală, la un meci de NBA, de când a început pandemia de Covid, 18.000 din 19.000, cât poate găzdui American Airlines Center, din Dallas, Mavericks şi Clippers au oferit un super spectacol în meciul 6, din prima rundă de playoff.

Gazdele de la Mavericks au condus după 1 sfertul cu 28 la 26, graţie lui Luka Doncic care avea 13 puncte marcate după primele 12 minute. Apoi a ieşit la rampă starul celor din Los Angeles, Kawhi Leonard. Extrema de la Clippers, a fost artizanul victoriei pentru Clippers, marcând 45 de puncte şi livrând 3 pase decisive. Doncic a terminat partida cu 29 de puncte, 11 pase decisive şi 8 recuperări.

Cu acest succes, echipa lui Tyronn Lue a forţat meciul 7, care se va juca duminică seară de la ora 22:40 şi care va fi în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: doncic 

viewscnt
Articole similare