Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damjan Djokovic o părăseşte pe CFR Cluj. Mijlocaşul a plecat în Turcia pentru a semna cu echipa lui Şumudică: "Nu cred că se supără Dan Petrescu"

Damjan Djokovic o părăseşte pe CFR Cluj. Mijlocaşul a plecat în Turcia pentru a semna cu echipa lui Şumudică: "Nu cred că se supără Dan Petrescu"

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic a bătut palma cu oficialii lui Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică, şi a plecat deja în Turcia pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna contractul.

Dorit insistent de Dan Petrescu, la Kayserispor, şi de alte cluburi importante din fotbalul arab, Damjan Djokovic a preferat să meargă la Rizespor, noua echipă a lui Marius Şumudică. Mijlocaşul de 31 de ani a plecat deja spre Turcia pentru a efectua vizita medicală.

  • 1,6 milioane de euro este cota lui Damjan Djokovic, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

"Din ce am înţeles, cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost cea de la clubul la care e Marius Şumudică. Cel mai important e ca toată lumea să fie fericită.

Bineînţeles că într-o ţară nouă e important ca antrenorul să te cunoască şi am avut noroc că am avut de ales între două echipe la care sunt doi antrenori care mă cunosc bine şi care m-au vrut.

Nu cred că se supăra Dan Petrescu, el ştie cum merge în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Dan Petrescu în ultimii trei ani şi jumătate, dar acum începe o aventură nouă pentru mine.

La CFR, mi-am găsit o casă, m-am simţit foarte bine la Cluj, în România. O să mă întorc cu siguranţă. Mă bucur pentru tot ceea ce am făcut cu colegii mei şi pot să plec cu capul sus. Bineînţeles că le-am spus să îmi păstreze o medalie de campion. Ţin cu echipa şi sper să repete performanţa" , a spus Damjan Djokovic.

La jumătatea acestei luni, Damac, ocupanta ultimului loc din campionatul din Golf, le-a oferit oficialilor de la CFR Cluj 600 de mii de euro pentru Damjan Djokovic, sumă care s-ar fi putut dubla dacă echipa se salva de la retrogradare. Ardelenii au fost de acord, însă fotbalistul de 30 de ani nici n-a vrut să audă de un eventual transfer în fotbalul arab.

Mijlocaşul central a preferat să rămână să joace în Europa şi a refuzat un salariu anual de 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare